user jordi | Hace más de 9 años

Està clar que el cap de la policia tira pilotes fora perquè ningú l'impliqui a ell. Aquest señor no sap de sobres que st joan necesita un pla d'emergencies? Havia informat d'això al batle Sr de Sintas? claro que el Sr Ignasi Camps ho sap però si no està escrit fa els seus apanyos i ningú s'en entera. Açò s'havia d'acabar i començar a fer ses coses ab criteris professionals.

user margui | Hace más de 9 años

Sra Mireia Rivero , es lamentable que usted culpe al ayuntamiento, usted solo habla del plan de seguridad. Esto ha sido un accidente que no hay que culpar a nadie. La gente que viene por San Juan deberia saber donde va y no ir a segun que sitios y mas segun la edad. Pienso que todo esto lo haces para cobrar del seguro. LAMENTABLE.

user ni de conya | Hace más de 9 años

Si no dimiteix na Paquita, i no pensen posar mesures reals l'any que vé, ni gastar ni un duro més en seguretat, el més que faria més efecte sense cap dubte i forçaria a fer ses coses bé es que l'any vinent no hi hagi NI UN VOLUNTARI, ni des carrer, ni de Protecció Civil...Damunt que hi vas gratuitament, te tracten a cosses i per més inri te volen responsabilitzar d'actes i decisions d'altres?? Ni de conya. Jo ho tenc claríssim.

user joana | Hace más de 9 años

Ay Paquita quina cara mes folrada que tens, tu que no saps que es ser batlessa d'un poblé con Ciutadella ...? Dir lo que dius sobre els plans de seguretat de Sant Joan ... ja es veu que no te capacita.

user monica | Hace más de 9 años

Penosas la actitud y las declaraciones de Francisca Marqués e Ignasi Camps. No saben cómo hacer para escurrir el bulto. ¿Cómo hizo el Sr. Camps el cálculo de que este año había 15 mil personas? ¿Acaso vendió entradas con antelación? Hay que ser bastante limitado para dar semejante respuesta. Y la Sra Marqués, no hizo nada en todo el tiempo en que fue concejala encargada de seguridad y ahora dice que hará lo que haga falta. ¿No será que estaba esperando a ser alcaldesa para mover ficha?. Una triste situación la de un pueblo que tiene ese tipo de gente al frente.

user menorqui | Hace más de 9 años

Sra. Rivero, él que és inadmissible és el procés de dol que vostè està passant. Després de perdre una persona estimada estàs amb estat depressiu total. No penses amb claretat i molt menys penses amb diners i revenja. Amb el temps si que necessites que es faci justícia. Però és que vostè, en primer moment només ha pensat amb les assegurançes. Després de la desgràcia, que evidentment no em deixa indiferent, dir-li que aquí els ciutadellencs de més o manco 70 anys, no se'ns passa pel cap anar a veure els jocs des Pla ni a primera fila, ni a segona ni a tercera. Només cal donar una ullada abans de baixar per veure que hi ha una gran massificació, animals, persones que no es comporten. Si els visitants no venen concienciats dels perills que comporta tota festa amb una gran quantitat de persones, no aclarirem gaire cosa. Així i tot s'ha d'intentar per tots els mitjans que aquest fet no torni a succeir.

user Bep | Hace más de 9 años

Srª Mireia Rivero, es lamentable l'accident d'es Pla i la mort de la seva mare (ho sento de ver), però amb comentaris com el seus i altres manifestacions que ha fet a la premsa al llarg d'aquest darrer mes, sembla molt més preocupada per saber les pòlisses de les assegurançes, cobertures i altres d'aquest ajujntament. Que no troba que podria se més discreta i no fer-se veure tant.

user Joan | Hace más de 9 años

Y esta es la excusa que presenta en Jefe de Policía para no tener el plan?? No se dan suficientes elementos de riesgo ( miles de personas, alcohol, caballos a galope) para tener un plan de auto-protección en condiciones? Esto no tiene sentido.

user voluntario | Hace más de 9 años

El aforo máximo de 3.000 asistentes se ha calculado a partir de un baremo de entre seis y ocho personas por cada metro cuadrado, que la Policía considera el umbral límite de seguridad en este acto. Diario Menorca 28/01/2014 El borne tiene 8.000 m2 X 4 = 32.000 X 6 = 48.000 X 8 = 64.000 personas. No es igual aforo que asistentes. En todos los casos el aforo es superior a 20.000 personas. NECESITA PLAN DE AUTOPROTECCIÓN. PAQUITA DIMITE

user voluntario | Hace más de 9 años

Francisca Marquès, manifiesta que «si se tiene que hacer estos planes, se harán. HACE AÑOS QUE LA LEY OBLIGA.«es una cuestión que se estudiará, ya que estamos resueltos en tomar medidas e ir allá donde haga falta para que las fiestas de Sant Joan sean más seguras». SI LO TIENE QUE HACER ELLA ESTAMOS APAÑADOS. ELLA LIDERÓ EL DISPOSITIVO DE SANT JOAN . Y COMO A TERMINADO TODO. LO ÚNICO QUE PUEDES HACER ES DIMITIR, ya no por dignidad, sino porque no te queda otra.