user Gentada | Hace más de 9 años

Aquestes dades confirmen el que tots ja sabiem: a Menorca al estiu hi ha massa gent. Una illa tan petita no pot suportar 200.000 habitants. Es evident vagis allà on vagis que hi ha moltíssima més gent del que seria lògic.

user pise | Hace más de 9 años

Ja no hi cabem mes gent a sa nostra illa!si encara sa gent que ve fos gent considerada i respectuosa aniria tot molt millor!!si jo fos qui no soc llevaria 10 vols d'avió cada dia!!sa gent que ve ho colapsen tot per no vomer caminar 2 pases i aparcarquen alla on etsi surt d'es collons!!tiren es fems alla on volen i proven moleaties a ses platges i per tot allà on menus t'esperes!!i açò es ès TURISME DE CALIDAD que volen es politics?una puta merda per es menorquins qui ens hem de fotre tot aquest merdé

user Akiles | Hace más de 9 años

Lo más inútil de Menorca es el Obsam. Multiplican por tres, etc … Cuanto cuesta el Obsam, quien paga ?

user obvi | Hace más de 9 años

Es obvi que no cal edificar més. Hi cap més gent de la que l'illa aguanta.

user n. 7 | Hace más de 9 años

Es dia que aquí hi hagi 200.000 ànimes jo tornaré. Mentres, bé estic a fora ja que s'illa no m'ofereix res més que misèria i depressió.

user escollonsplens | Hace más de 9 años

Jo faría un pont que unís Menorca amb Mallorca i així s´ acabaría la insularitat... i també en faría unaltra amb Eivissa, i d´Eivissa un amb Formentera... i ja està aclarit! Anant a Palma, agafes es cotxo i cap aquí o allà... és que no hi ha com pensar una mica!

user Se tiene que activar la construcción | Hace más de 9 años

Se tiene que activar la construcción y que los precios de los aviones sean igual o mas baratos que ir a Mallorca, hace falta mas hoteles de invierno y que estén abiertos todo el año. Debemos llegar a los 500.000 habitantes todo el año. Lo primero desdoblar la carretera general o hacer un tres rápido Mahó- Ciudadela en 10 minutos, seria fantástico. Faltaría mucha mas energía renovable, venga campos solares o molinos de viento, es el futuro. Contar pajaritos no crea puestos de trabajo. Que nuestros hijos universitarios no tienen trabajo en Menorca ni en España

user xaf | Hace más de 9 años

Fantàstic!! però produïm prou electricitat per tots? Tenim prou aigua? i d'altres servies mínims com sanitat, policies, carters... Ses carreteres poden suportar tanta densitat de cotxes. Jo no sé si en sobren la mitat, però si que sé que tothom (ja sigui resident o turista) ha de disposar d'uns serveis mínims que dubto bastant que Menorca els hi pugui brindar.

user carlota | Hace más de 9 años

Això es comptant 3 persones per casa, a l'estiu jo crec que això puja. Tothom recorda als seus parents i amics menorquins quan arriba l'estiu .

user Epiblás | Hace más de 9 años

caben todos en el Mercadona!