user eudald | Hace más de 9 años

De acuerdo totalmente con 404 found, aqui debería escribir un párrafo un andaluz cerrado de los buenos, a ver si el sr. Gomila se entera de que la gramática castellana no puede aceptar en su escritura, muchas de las expresiones que se dicen popularmente. Bueno pues en catalán "idem de idem"

user 404 not found | Hace más de 9 años

Que s'hagin de mantenir les paraules pròpies, si és clar, i que millor no corregir als avis si s'han de sentir afrontats, tot i que sabem que molta gent, no va poder anar a escola tot el temps que hauria convingut i que ningú fins els anys 80 del segle passat va poder estudiar en altra llengua que la castellana. Això és un fet . Algunes paraules que emprem no són correctes, les diem sense pensar-hi com és "apendre" per "aprendre" o "aconteixements" per esdeveniments" . Si comparem amb el castellà és el mateix que escriure o dir "cocreta" per croqueta" o "almóndiga" per " albóndiga" o "haiga" per "haya", " haver" per " a ver" i que cap publicació de qualitat ho acceptaria.

user Joan | Hace más de 9 años

Si Ib3 fuera una empresa privada ya estaría cerrada por deficit y ser un pozo sin fondo además de las cifras de audiencia bajisimas, y no hablemos de la radio, no la escuchan ni ellos mismos que la hacen... un gasto super millonario que el pueblo esta pagando y que no sirve ni para tacos de escopeta... espero que los próximos hagan una buena limpieza...

user Ullastre | Hace más de 9 años

Sempre el mateix! Es meu argument és molt simple: Si a Balears rallem salat as carrer, em sembla lògic que també ho faci sa televisió. Em sembla lamentable que s'avergonyeixi vostè des menorquí. No comprèn que si no ho defensem noltros, sa nostra forma de rallar desapareixerà?

user Sempre el mateix! | Hace más de 9 años

Ullastre, sempre el mateix, quan no teniu arguments aprofitau aquesta curiosa frase de que cavalcau. Està clar que cavalcau, cap als penyasegats però, per favor, deixau que noltros no us hi acompanyem!

user Ullastre | Hace más de 9 años

Goethe: "Però es seus estridents lladrucs / només són senyal que cavalquem".

user Això és menorquí? | Hace más de 9 años

Senyor J.J. Gomila, sabia (quan és sàvia) és menorquí? Agraviu és menorquí? No és (es) pot entendre és menorquí? Lo és menorquí? Diaria (diària) és menorquí? No és (es) tracta és menorquí? Jo vull gent que en sapi d'allò que presideix!!!

user IB3 camí de C9 | Hace más de 9 años

El PP farà amb IB3 el mateix que ha fet el govern valencià amb C9: El farà servir per fer política durant tot el temps que pugui, el deixarà sense un euro i després el tancarà. Si a les properes eleccions no canviam els governants poc temps queda a IB3. Per cert, la qualitat d'IB3 és infinitament inferior que la de TV3. Així defensam lo nostro? Estem fent un ridícul mundial i així ens va: Els nostres estudiants se'n van majoritàriament a estudiar a Barcelona i no tornen a les illes. Això és el que volem?

user Panet | Hace más de 9 años

Ja queda clar qui reclama ses "modalitats" balears, no? Els qui xerren en castellà. Això és un sabotatge perpetrat pels de sempre: el PP espanyolista invasor que ens vol assimilar. Idò no!

user Kike Macías | Hace más de 9 años

Lo verdaderamente cerril y casposo, aparte de totalitario, es el nacionalismo españolista.