user SAM | Hace más de 9 años

Hi ha coses que no canviaran mai, veritat PePe? abans per atacar als companys hi havia qui signava "policia nacional" i ara per atacar als companys de la seva dona signa "funcionario del estado" i fa el paperot escrivint que és "funcionario del ministerio de fomento" de vacances i molt interessat en defensar a l'inspector de via pública de Ciutadella que no és responsable de res més que de cobrar a final de mes mesquinet i ha passat de l'informe de policia ben clar que li deia que no es podia fer aquest disbarat.

user dani | Hace más de 9 años

Molt bona carta al diari estic d'acord en tot http://menorca.info/opinion/cartas-del-lector/2014/484754/intentara-hacer-gana.html

user Carles | Hace más de 9 años

Jo no ho entencSi hi ha un informe de la policia el qual diu que aquesta terrassa incompleix la normativa, com és possible que el polític de torn ignori aquest informe i deixi que NO es compleixi la lleiNo són les normes per a tots iguals? No haurien de donar exemple i fer complir les normes?Una altre mostra de la incompetència dels nostres polítics, el que no se és si això ho permeten per ignorància o per altres motius

user Marga | Hace más de 9 años

I mira que era bo de fer impedir aquest abús fent cas de l'informe de la policia en lloc de posar-se a buscar excuses per a aquesta invasió del carrer, espanta pensar que tenim regidores i inspectors amb tan poc criteri i que fan aquestes coses tan rares.

user Didac | Hace más de 9 años

La cara els hauria de caure de vergonya a tots els que han deixat fer aquesta invasió del carrer A TOTS SIGUIN REGIDORA O INSPECTOR i ara què, deixaran que s'envaeixin tots els carrers i tinguem de caminar pels racons o solament és una excepció feta per a aquest cas en particular?

user SAM | Hace más de 9 años

Tots els companys sabem qui és el funcionari que està darrere d'alguns comentaris, el mateix que sempre està parlant de Jesús, buenos y malos i i fot rotllos tant mal fotuts com el del suposat inspector del ministerio de fomento, que diu que està de vacances i les passa escrivint una mica per aquí, no et cansis home que no enganyes a ningú fa molts anys que et coneixem tots de quan anaves de sindicalista en comptes de fer de pilota d'una regidora del PP.

user Tonia | Hace más de 9 años

La verdad es que hables con quien hables nadie ve bien esta terraza allí en medio así que tendrían que hacer caso de la gente y quitarla ya que no hicieron caso del escrito de la policía que les decía que no la pusieran.

user veïna | Hace más de 9 años

Una solució normal seriaREGIDORA I INSPECTOR DIMISSIÓPERMÍS ANUL·LACIÓ

user Quel | Hace más de 9 años

I es nou batle que diu d'aquest desgavell? I el president del pp Gener? perque en castellà diuen quien calla otorga.

user tothom ho diu | Hace más de 9 años

Tothom ralla d'això i sap que està mal fet, els que haurien de dimitir són l'inspector i la Kuana Mari no na Anna.