user El idioma da igual, la ortografía no. | Hace más de 9 años

Soy menorquin, el idioma da igual pero la ortografía no (Que, mayoría, minoría, ¿y qué?, más, menorquín, este país, A no ser). Para que nuestros alumnos escriban bien se manifiesta toda esta gente.

user soy menorquin | Hace más de 9 años

que la mayoria de la minoria escribe en castellano ¿y que ? soy mas menorquin que usted y escribo en castellano porque en éste pais hay libertad para escribir como uno quiera. a no ser que quiera hacer usted como Franco y nos obligue a hablar y escribir como usted quiere y no como queremos nosotros. LIBERTAD SEÑORES - ABRAN SUS CERRADAS MENTES

user papi | Hace más de 9 años

No tienen verguenza , que dejen la política y se pongan a trabajar que ya tienen demasiadas vacaciones , lo más triste es que siempre pierden los niños.Mano dura.....si no quieren trabajar que dejen su plaza a gente con ganas y se apunten al paro.

user Son Espases | Hace más de 9 años

Tambe us paguen a voltros amb les comisions de Son Espases? Que cansats que sou. Us repetiu una i altra vegada amb !o mateix, com a lloros. Els qui us donen les consgnes a escriure a veure si es renova un poc

user Ullastre | Hace más de 9 años

Els de la privada són bons? Un argument tan grotesc i pobre com es teu, basat en sa desqualificació des professorat no públic, no mereix resposta. Ullastre, prou mentides!!! Sa seva defensa de sa indecent actitud de s'Assemblea es basa en una enquesta feta en tota Espanya, que aprova sa labor del professorat. Jo no em referia a sa resta d'Espanya, sinó as professorat de sa pública a s'illa que, en contrast amb es de sa concertada, boicoteja s'ensenyament i perjudica as alumnes i a ses seves famílies per interessos exclusivament polítics.

user blau | Hace más de 9 años

Escolta @blau es final donareu sa raó a Franco que va fer una democràcia orgànica a on els professionals tenien un paper importantissim i no els politics com ara que son elegits lliurement. Estimat amic la democràcia son grups de ciutadans amb idees que es presenten a les eleccions, la democràcia és el poder dels ciutadans. Segons tu el ministeri de defensa hauria d'estar governat per generals i no per els politics elegits lliurement pel poble. I el ministeri de sanidad per metges i el d'obres publiques per enginers...... No teniu ni idea del que deis..... cada vegada son més curts.....

user TONI | Hace más de 9 años

Sabes por que? pues per que no m'interessa el més mínim es català, et sembla bé?

user malena | Hace más de 9 años

No ho puc creure, ja tornen a parlar de vaga???? Au idó, es fillets amb els temaris enderrerits i es pares amb un caos pq tenim que anar a fer FEINA i no volem deixar es nostres fills tot es matí pasturant a nes pati de s'escola (serveis mínims). Pq no feis el que vos diuen i prou?? A ses empreses privades funciona així i si no t'agrada t'en vas.

user Marc | Hace más de 9 años

Prou ja de que aquests vagos segueixin manipulant als nostres fills i germans! Les aules no hi son per manipular idees polítiques, les aules hi son per enseñar. Si tant negatiu es el TIL, manifesteuvos quan no perjudiqueu als alumnes, així almenys tendrieu una mica de dret a que se us escoltes.

user En castellà la majoria de la minoria? | Hace más de 9 años

Per què la majoria de comentaris de la minoria en contra estan en castellà? Casualitat?