user Mo | Hace más de 9 años

Seguro que es una confusión, sólo hay que leer el título de su fundación.Farragut Fund for the Catalan Culture In the U.S.

user Los catalanes podrán decir | Hace más de 9 años

Los catalanes podrán decir lo que quieran pero Farragut era de CIUDADELA, MENORQUIN y hablaba Ingles no catalán so lilas.

user jose antonio | Hace más de 9 años

A mí este Foment "Cultural" no me representará jamás. Siempre están con lo mismo, ir en contra de todo lo que hace referencia la catalán. Su manera de proceder y pensar deja mucho que desear, y a los menorquines nos deja en muy mal papel. Mejor sería que se informaran, leyesen y asesoraran por gente profesional antes de decir tantas tonterías. Seguro que son los mismos que, por las redes sociales, promueven que se tire cubos de agua a los convocantes que día 10 en Es Mercadal darán su apoyo a que Cataluña pueda realizar una consulta popular. Penoso Lucas, ahora ya tienes tema para rebatir. Saludos de un menorquín al que no representas.

user paco | Hace más de 9 años

Ai deu meu Joan Josep, que te fots en uns bons enderrosalls i no saps que fer despres. Foment una cacicada per s'odi a Catalunya. Penos, vergonyos, espantos. Mostrau srs subvencions, xupopters

user buit | Hace más de 9 años

Todos:foment y Fundación coinciden en el origen menorquín de Farragut. Deberíamos estar todos encantados de que esta fundación nos promocione al otro lado del Atlántico. Pero no. Como siempre aquí todo se protesta.

user Bacus | Hace más de 9 años

Lo que més greu me sap de tot açò és que Foment(in)Cultural, amb es seu afany de fomentar sa (in)cultura Menorquina i balear, està deixant Menorca, es menorquins i balears en ridícul. Jo no vui que aquesta gent mai més doni sa cara per Menorca ni intentint xerrar en nom des menorquins. Ho torn a repetir, avui en dia esta molt de moda sa transparència, perque no feis públic és balanç de subvencions públiques que rebeu? Foment Cultural, ARRUIX!

user Hasta luego Lucas | Hace más de 9 años

Com és els únics comentaris a favor són sempre d'un tal Lucas? Per cert, té res a veure amb Foment? No creu que hi ha problemes molt més importants que aquest???

user rezze | Hace más de 9 años

Molt ben contestat...ja esta be de fer cas a gonelles ...blavets i botiflers...qui no li agradi que es foti es dit dins es nas.

user Pere | Hace más de 9 años

Totalment d'acord amb el nivell d'aquesta gent i que no val la pena contestar-lis. Però si no els hi contestam mai acaparen els foros. El seu objectiu és conseguir adeptes a les seves idees d'odi i divisió, per açò estan tot el dia pendents de les noticies des diari i dels foros. No només ho fan aquí, ho fan a molts d'altres llocs.Es una estrategia que tenen ben calculada. Supós que molt poca gent els llegeix, i la majoria saben de que van. Però crec que val la pena contestar-lis de tant en tant

user Lucas Pons | Hace más de 9 años

De confusió res. Es Farragut provenen de Menorca. Tan difícil és d'entendre que Menorca no és Catalunya? Que si cultura catalana, que si països catalans ... BAJANADES! Menorca, menorquina!!!I de riure és lo que diu Mary Ann Newman, (Directora). "No veig cap diferència entre Menorca i Alacant". ·(ACOLLONANT)