user lola la tabernera | Hace más de 9 años

JA ESTA BE DE DONAR SA CULPA A N'ES ALTRES!!!!!!!!!es vustè un impresentable i un MENTIDER,(si me volen censurar es comentari me es igual)

user quiero a Menorca | Hace más de 9 años

BAUZA, no tienes ni idea de lo que dices, para que lo sepas, los Poli9ticos teneis la OBLIGACION de preocuparos y administrarnos honradamente. Lo mismo que tu te sabes administrar y ganar tanto dinero con tu Farmacia, el mismo tipo de administración ti9enes que hacer con el resto y con preferencia con los NIÑOS.

user cromapons | Hace más de 9 años

Aquest home fa mala cara, es veu que te algo per dins que no li funciona be, jo crec que deu ser, algun tipus de disenteria que el fa estar sempre a peu de lavabo, per si te que correr. Peró el pitjor es que desvaria un poc, ja que si no ho tinc molt errat, és ell el que no te respecte pels fillets hi els vol adoctrinar en la politica Wert imposant-la per la força i aixó que els mestres s'han trencat la cara demanant dialeg, acord, peró ell no sent res més que els seus "retortijones" i a correr cap al bany, que no sigui que se li escapi.

user Menorquina emprenyada | Hace más de 9 años

Ja n'ham tingut prou de ses cacicades del PPSOE, sembla que d'aquí uns mesos tocara ARA MAÓ!

user Ciutadà | Hace más de 9 años

Estic totalment d'acord "Idò sl" Lo que tenen que fer es mestres es menys vacances i més feina.... Es juliol no es vacances i en fan, es motiu no el sabem. Classes de reforç tindrien de fer durant els mesos de juliol i agost, i aIxí els pares no tenir que pagar tantes escoles d'estiu i activitats. Lo que fan es els vagos i no vaga!!! Tanta història a fer feina, i es que vulgui fer vaga es carrer, hi ha molts de llicenciats sense feina que la ferien amb angles, frances o japones si fagués falta. PODEMOS

user Idò si | Hace más de 9 años

I sa majoría d'aquí xerrau de manipular?. Quina cara i quin egoisme!!. Voltrus fent vagas amb fillets amb banderetes i camisetes verdes, açò sí que és manipular. Per cert, perquè no us heu mobilitzat durant s'Agost?. Ah, no, es que durant ses vostres "curtes" vacances no es pot fer res, només es pot tocar es pebrots quan començan ses classes. Quina barra que teniu (no tots) es docents!!!

user Bel | Hace más de 9 años

No vuelvo a votar al PP, no me gusta que hagan de la educación política ni sentimentalismo e indica que no sabe qué decir de educación ni del conflicto que ha originado este gobierno, : "«si a todos les preocupasen los niños, mañana no habría huelga ni propuesta de huelga» Esperamos pues, Sr. Bauzá que mañana gobierne y solucione ya este conflicto. Este gobierno ha demostrado que no sabe solucionar el conflicto educativo.Esperemos que mañana, como dice el Sr. Bauzá que para eso gobierna ya ponga solución.

user @ Pare | Hace más de 9 años

Pare a jo també em preocupa molt que no es pugui acabar el temari però què trobes que passa quan OBLIGUEN a tota una classe a seguir tot el temari de naturals de 1r d'ESO en anglès? Creus que poden donar tot el temari? No crec que ningú pugui creure que els 10 o 12 temes que fins ara es donaven a naturals a 1r d'ESO ben justet es puguin donar igualment en anglès!!! Per tant, no dubtis que aquesta aberració fa perdre molt més temari que un dia de vaga! Si la vaga no és la manera que el govern dialogui, què es pot fer?

user Fiol | Hace más de 9 años

Si le preocupan los niños 1. Ya hubiese cambiado parte del TIL para que los niños aprendan bien 2. Hubiese dicho a Tadeo: J. Camps, no sabe hacer frente a ningún problema docente, hay que buscar otra conseller. Eso sería preocuparse de los niños 3. Algo funciona mal en el gobierno cuando no saben solucionar conflictos ni problemas, los dejan pasa, cobran y no hacen nada por solucionar conflictos por el bien de los niños. si un gobierno no sabe solucionar problemas, Bauzá Tadeo o Camps o ... debe dimitir, hace tiempo, y poner a gente competente, que pagamos con impuestos!!!!!! Muchos impuestos!!!!!! para pagar la escuela pública y privada (concertada) con nuestro dinero y no saben ni solucionar un conflicto!!!! Eso no es preocuparse de los niños SR. Bauzá, es pasar de todo y decir ya se cansarán. Gobierne de una vez y ponga soluciones ya, o se les va el gobierno de las manos como estamos viendo! (exvotante del PP)

user Pare | Hace más de 9 años

Jo soc pare de dos fills i si que me preocupan. Pero realment crec que als meus fills els hi perjudica més els dies de vaga i no donar el temari complert. Si els mestres volen opinar, que no imposar, es clar que ho podem fer, però per favor ho heu de fer pensant la gran responsabilitat que teniu i les consequencies de dedicar mes temps a fer de politic que de mestre.