user Monuments men | Hace más de 9 años

Ay si els Monuments Men ho veguéssin !!!!!!

user el del desastre i el que reia encara | Hace más de 9 años

¡I es clar que el cuadre no vol tornar ni el seu propietari tampoc vol qe torni,avam si per accident fortuit torna a caure en mans de qualcú de la brigada i el disgust es doble!

user Tololo | Hace más de 9 años

Aço son brigadas que tenim a Ciutadella, que tant tallen ses males herbes com penjan un miró !

user hypatia | Hace más de 9 años

En una palabra: FALTA DE PROFESIONALIDAD, CHAPUCEROS

user Butanero | Hace más de 9 años

Això havia de passar, ahir vaig anar a veure l'exposició, i els quadres no estaven ni tan sols protegits per un vidre, molt menys un cordó.

user Crític | Hace más de 9 años

Jo no sé com va succeir. D'una banda és cert que un accident sempre pot succeir, però de l'altra també és cert que ens hem acostumat a què, en general, la major part de la gent fa feina molt malament. És molt difícil trobar professionalitat avui en dia. Jo he conegut molt poca gent que realment fa feina bé, ja que pensa que això parla d'ell i s'esforcen perquè parlin bé. Aquest sentit de l'honor, de l'amor propi, de donar tot el millor que un té ha passat a millor història. Avui si ve un pintor, a més que no posa esma en el que fa, si pot t'ho deixa ple de taques de pintura. Si ve un mestre de cases, t'ho deixa tot bruit i dóna gràcies que no et rompi res. I, així amb tots els professionals: electricistes, llanterners.... I si els hi dius, sembla com si sentissin bufar el vent. I això sí, et cobren la feina a preu d'or, com si ho haguessin fet bé. No m'estranyaria que aquest fou també, un cop més, una deixadesa dels instal·ladors.Això no obstant, són del tot sobrers els comentaris crítics sobre l'obra danyada. Potser que algú no valori l'obra concreta o, fins i tot, que no li agradi en Miró, però amb això no demostra més que una certa ignorància i el desconeixement del paper de l'artista en la història de l'art. Però, com les males maneres de fer feina, també la ignorància general forma part de la famosa marca Espanya.... Què li farem!. Però així ens va i pitjor que anirà!.

user miromar | Hace más de 9 años

I perquè no el deixan així ? Una marramachada més no es notarà damunt ses obres d'un "artista" que hi ha que ser banaula per apreciar.

user mironiano | Hace más de 9 años

Claro que no va a volver a Menorca el cuadro después del tajazo que le han hecho!!! Se nota que este cuadro no es tonto.

user Pierre | Hace más de 9 años

Idò, sí! Mirem es costat positiu de s'incident, almanco, un restaurador tindrà feineta

user Mi brigrada | Hace más de 9 años

al manco que li fotin una clotellada a n'es de sa brigada i a s'altre que se n'enfotia