user Lo més fort | Hace más de 9 años

"PPucherazo por decretazo". Açò és el que enten el PP per diàleg.

user Lógica | Hace más de 9 años

Me da la impresión de que las palabras diálogo y consenso no significan lo mismo para los integrantes del PP que para la demás población.

user Ferre | Hace más de 9 años

Para el PP dialogar para llegar a consensos es: "o pasais por el aro o os lo meto igual por mayoria absoluta"

user Joan | Hace más de 9 años

El pp intentando convencer a los demás partidos para que hagan trampas, si es que tienen un catalogo... corruptos, ladrones, embusteros, estafadores y ahora quieren ser trileros, osea tramposos... pues claro que los vamos a castigar en las urnas, por supuesto !!! para que nunca mas vuelva !!!

user 404 not found | Hace más de 9 años

Governar amb el 40% ( del 60% que vota) no dona massa sintonia amb la totalitat de la societat, i si el que és elegit no te ni majoria ni possibilitat de pacte o capacitat de negociar,paralitzem els ajuntaments.

user Crític | Hace más de 9 años

Ja han fet els seus càlculs electorals i l'únic objectiu és conservar els poder. Això sí, antidemocràticament. De res no serveix que hi hagi altres opcions que sumant els vots representin més part de la societat. Només són uns poca-vergonyes!

user cromapons | Hace más de 9 años

Aquests aprenents de democrates tenen la seva idea fixe del que s'ha de fer, en primer lloc demanen dialeg i quan veuen que els demes els hi retreuen les barbaritats que volen fer i es queden sols, fan servir la seva majoria absoluta per impossar. Mai més majories absolutes, ni a Podemos, ni a ningú , sempre pactes, que son la més gran expressió de consens i progrés.

user Això no és Sildàvia | Hace más de 9 años

El PP quan diu dialogar vol dir: "Si voleu veniu i farem el paripé de què us escoltam... i si no veniu direm que no voleu dialogar i direm que sou uns antidemòcrates. En tot cas, farem el que voldrem. I què més dóna si en Rajoy va dir l'any passat que mai reformaria la Llei electoral en solitari i ara diu el contrari!. Ni que fos la primera vegada que el PP diu una cosa i fa just el contrari!. De fet, seria més rar que em diguéssiu una sola vegada que el PP ha fet el que ha promès al llarg d'aquesta legislatura!."El que ha de fer el nou Govern és, simplement, fer una llista de totes les lleis aprovades pel PP en aquesta legislatura i derogar-les immediatament i sumultània, com a primera actuació de Govern. Jo som partidari que ningú ni tan sols es reuneixi amb el PP per aquest norma i en cas que l'aprovi i governin que ni tan sols cap representant vagi a cap dels plenaris dels ajuntaments i que simplement facin accions públiques de denúncia de tot el que aprovin..... Poc a poc volen robar la representació democràtica de la societat i ara ho volen aconseguir. NO els importa res ni ningú, simplement els seus interessos personals, ocupar algun càrrec i col·locar els amigots i familiars que puguin en les empreses públiques, quan això és possible i mantenir la xarxa de clientelisme, ara més esquificada, per la manca de liquiditat

user vamos a ver | Hace más de 9 años

vamos a ver. . . . .mano en la caja, robar, estafar, engañar y los otros ademas saben hacer muy bien gastar y no pagar facturas a los proveedores, parece que ahora se ha puesto orden en las cuentas, no digo que la solución sea decir Y TU MAS, pero seamos honestos, pensemos en 30 años de socialismo andaluz. . . . . son iguales, los españoles lo llevamos en el adn. . . . . según decía Don Benito Perez Galdos no tenemos remedio desgraciadamente

user catedratico | Hace más de 9 años

Una buena reforma electoral seria no poder presentarse a las elecciones ninguna persona si un mínimo de estudios