user móviles | Hace más de 9 años

El grave problema son los putos móviles, y esa obsesión de inmortalizar las cosas que incluso estéticamente daña a la vista: ver a toda esa marea humana movil en mano pretendiendo que los caballos detengan su paso y sonrían para quedar bien en la futura foto de perfil. Eso pasa durante todas las fiestas, en las que, se ven brazos levantados, portando en una mano el brebaje y en otra el puto móvil, y pretendiendo que no pase nada. Evidentemente yo no formulo propuesta alguna, que además sería imposible (prohibir los móviles) pero claro, poca legitimación hay luego para quejarse si antes es la foto que cualquier otra cosa.

user diego | Hace más de 9 años

ustedes a quien le dicen menor,,, conosco chavales de 15 años,, que me pasan 20 cm. de altura y fisicamente no veas como estan me dan un bofeton y tienen que ir a mo a buscarrme

user Victor | Hace más de 9 años

Es Ciutadallencs no volem unes Festes de Sant Joan que siguin un "botellon"?? pero que fan sa gran majoria de Ciutadallencs quan van a ses Festes dels altres pobles?? pues lo que no volen per ses seves Festes, " botellon" i molts no arriben a veure ni es cavalls perque estan de bar en bar. Aixi que primer ens hauriem de aplicar a nosaltres lo que no volem per ses nostres festes.

user Joana | Hace más de 9 años

Today I don't have the pussy for little lanters!!! Mare meua lo que tenim que sentir

user A Voluntari | Hace más de 9 años

Si el trabajo realizado es el mismo del año pasado ya os podeis retirar. Paquita paso de todos. Una reunión mensual durante un año y que se consiguió. llevar chalecos en vez de brazalete, mmmmmmmmmmmmm no se me ocurre nada mas. A sí tres meses discutiendo si lo que se hablaba en dichas reuniones se tenia que publicar o no. Gran trabajo. Felicidades.

user Biel | Hace más de 9 años

Estic llegint comentaris per aquí que me deixen amb es cabells drets. Els voluntaris tenen tot el dret del món a opinar, faltaria més. Sant Joan, ens agradi o no, s'ha convertit en una festa multitudinària i amb situacions de risc (l'any passat va morir una persona) i, per tant, hem d'escoltar totes les idees que ens ajudin a fer que tothom pugui gaudir tranquil·lament de les nostres festes. Em fa pena que la gent s'escandalitzi quan es plantegen solucions (discutibles, òbviament) i només pensin en si podran agafar s'ensortilla o un tros de carota. Per cert, la comparació amb la carretera que he llegit abans em sembla una tonteria de dimensions extraordinàries. Esta clar que asumesc un risc cada vegada que em pos davant el volant, però açò no vol dir que no s'hagin de prendre mesures per fer de les carreteres un lloc segur on es pugui transitar amb els menors riscos possibles. I una altra cosa. El tros de ses avellanes cada vegada fot més oi... No només perquè els bars posen uns mega altaveus que fan que allò sembli Saloufest, sinó també perquè la gent (majoritàriament de procedència mallorquina, em sap greu) es comporta d'una manera que, en veure-ho, t'estimes més mirar cap a una altra banda.

user Feim Seny | Hace más de 9 años

Vos presentam una proposta totalment paral·lela i no excloent a totes ses que es fan. Des de FEIM SENY pensam que FALTA CONEIXEMENT de ses nostres festes. I per açò cercam voluntaris per divulgar de forma MASSIVA i preventiva, i amb esperit dinàmic i educatiu, es moments i puestos concrets de Sant Joan que son realment perillosos.Per mes informació a sa pàgina de Facebook:https://www.facebook.com/profile.php?id=100005221998839PER SANT JOAN: FEIM SENY!!

user Ciutadella | Hace más de 9 años

Es voluntaris crec que mos hem guanyat es poder opinar de com veim ses festes, es molt bo de fer opinar sense moure un dit, ni voler fe res per intentar millorar ses festes, ja es hora de moure ses conciencies i mirar endevant tots junts!!

user voluntario | Hace más de 9 años

Cap Voluntari ha redactat ni redactarà cap pla d''autoprotecció. Per açò hi ha enginyers ben qualificats per fer-ho. Però han passat més de dos mesos i jo només he llegit i sentit moltes queixes però no he vist ningú, ni ciutadà, ni santjoaners, ni molt manco cap polític, arromangat i amb ganes de fer feina. Ses propostes presentades, són sa punta de s'iceberg de sa feina feta per part nostra fins ara. Mentrestant, es nostres estimats polítics, encara no saben ni qui els fa a n'es plans d'autoprotecció. Manco criticar i més fer feina bona gent

user ramon | Hace más de 9 años

Jo aqui veig que es dits voluntaris volen posar-se sa cervellera abans de donar-se cap cop, però és una cervellera massa grossa i els tapa els ulls i no veuen més enllà de la seva propia necessitat d'existir com a grup de "bons ciutadallencs". Fan una feina encomiable (igual que la policia local, la junta de caixers senyors, els voluntaris, la creu roja, etc.,etc.,etc.,..) i punt, no espereu toquets damunt l'espatlla, que ja sabeu que açò és Ciutadella. En "carota" que ha posat l'exemple dels accidents a la carretera general que per a jo l'ha clavada, és així i no li domem massa més voltes. L'Ajuntament que és a qui li toca donar solucions que les doni i punt, aço si, sense passar-se de gastos i informes tècnics més de l'estrictament necessari, que així en sabriem tots i la gran por que els regidors i caps de policia tenen de ficar la pota, no és massa bona consellera. Coratje i sobre tot seny, que Sant Joan ho val!