user Ciutadellenc | Hace más de 9 años

Sempre jutjant a ses persones antes d'hora, sempre mesclant sa punyetera politica amb tot!!!! hi ha que donar suport a sa ajuntament, seguem des partit que seguem!!!! hem de mirar cap a un sant joan millor!!! entre tots podem!!!! tots xerrau de el.leccions, si surt el PSOE per exemple hi aia un altre mort a ses proximes festes tambe el criticareu es qui l'eu votat??? SENYORS I SENYORES ENTRE TOTS ETS CIUTADELLENCS SEGUEM D'UN PARTIT O D'UN ALTRE PODEM FER UN SANT JOAN MILLOR!!!!

user maria | Hace más de 9 años

Na Paquita y na Tiko han quedat fora de joc. Na Tiko ja sa donat conta que es va equivocar en s'aposta, i que na paquita no es es cavall guanyador i ja es vol desmarcar d'ella per conservar sa poltrona sigui com sigui. Aço se sap dins es partit. I na paquita ja sap que ningu la vol. Quin paperot que fan tots junts!

user Ex votante | Hace más de 9 años

EL PePe está haciendo todo lo posible para, en las próximas elecciones, sacar 2 o 3 concejales. Collons quin PePe-rot !!!!!!!!!!!!!!!

user Paco | Hace más de 9 años

Eramos pocos y parió la abuela. El alcalde mallorquín traspasa Sant Joan de Paquita a Esperanza, de malo a peor.Y Paquita no lo entiende? Le estan diciendo que lo de 2014 fue culpa suya, pero claro, dejar la poltrona cuesta.

user quina pena de poble... | Hace más de 9 años

I na Paquita que no sen dona compte que l'estàn fotent al carrer a poc a poquet... Quina trisotr d'Ajuntament tenim a Ciutadella!! Que arribin prest ses eleccions i que es poble decideixi a qui li "rompen ses carotes", necessitam un canvi urgent, això no pot seguir així!! Gürtel, corrupció, terrasses enmig de ses Voltes, Brondos, Cardones, Avel·lí, Matas, Chiringuito des Born, PP Valencià, doblers negre, comissions... Em deixo res?

user anna | Hace más de 9 años

Esperança no tinguis por i a base de feina i més feina te'n sortiràs.

user Dios mio | Hace más de 9 años

Que miedo la Espe . Mejor marcharnos por sant joan ...

user Joan | Hace más de 9 años

Ellas 2 decían... si se va Chiqui nos vamos con el.. jejeje ... aferradas a sa cadira... que cínicas por favor... !!! lo mejor un circo romano con gradas para ver el jaleo en el centro y claro esta...nadie en el ruedo solo los cavalls.

user Mafalda | Hace más de 9 años

Ara si que estem salvats!! Per favor....Si que ha fet una bona pensada el sr.Sampol. Serà millor no baixar as Pla l'any q ve si aquesta dona és la responsable!!!! Quin Ajuntament.....

user Voluntario | Hace más de 9 años

Bien por el Alcalde. Elección dificil. Entre lo malo a elegido lo menos malo.