user a Robert | Hace más de 9 años

Benvolgut Robert, no fa falta que t’alarmis tant i demanis tantes explicacions per un foro d’un diari insular. Basta que et miris just un poquet per damunt el programa de festes per saber que és el casal català de Menorca i, evidentment, amb la col•laboració de l’ajuntament de Maó que és qui organitza les festes. Ja que demanes tantes explicacions estaria bé que demanessis per la resta d’actuacions, però clar, de totes aquelles que per A o per B no t’agraden. I l’any que ve les festes de gràcia seran les festes d’en Robert perquè estigui content i a més a més pugui continuar votant al pp sense estar indignat. Els castellers són una tradició de Catalunya, i els que demanen la independència és una altra història. Sinó per la teva regla de tres (tots moros o tots cristians) podríem dir que a Maó estem governats per un equip independentista ja que col•laboren amb un grup d’independentistes, no? El que a jo em molesta com a maonès i menorquí és haver de compartir l’illa amb gent com tu, incapaç de valorar la cultura simplement pel lloc d’allà on ve, em molesta haver de compartir l’illa amb gent que mostra aquest rebuig contra altres persones, simplement perquè venen d’una altra terra, em molesta haver de compartir l’illa amb gent que segurament mai ha participat en un grup de música, de teatre o qualsevol associació per valorar de veritat el temps que implica i el que costa poder mostrar el que un sap fer, em molesta haver de compartir l’illa amb gent que s’indigna perquè ve un grup de persones a mostrar-nos algo que no veuríem mai si noltros no hi anam a Catalunya, em molesta haver de compartir l’illa amb gent que s’indigna per fets com aquests i segurament no s’indigna per estar governat per un partit corrupte a nivell nacional, i si ens ho miram a nivell local per estar governats per polítics sense cap formació ni cap mèrit més que el fet de tenir un carnet d’un partit que ara t’ha indignat per altres temes, segons tu, més importants. Em molestarien moltes altres coses però tot i així hauré de compartir aquesta illa amb tu. Castellers i castelleres de Vilafranca, si ja sou a ca vostra i per un casual llegiu aquest diari heu de saber que a molts dels menorquins ens ha agradat molt les vostres actuacions i si és possible ens agradaria tornar-vos a veure actuar a Menorca, o una altra colla castellera, on sereu benvinguts per una gran majoria dels menorquins i menorquines. No feu cas d’alguns comentaris perquè per sort o per desgràcia de taps de suro n’hi ha d’haver per tot, i aquí a Menorca per molt idíl•lica que pugui semblar també en tenim i la pena és que els hem d’aguantar tot l’any, fins i tot a l’hivern.

user robert | Hace más de 9 años

pero de quien ha sido la idea de traer a este grupo que defiende la independencia alla donde va? me parece lamentable que desde el ayuntamiento se hagan estas cosas que nada tienen que ver con nuestras tradiciones y cultura. que digan cuanto ha costado y que el concejal de explicaciones por favor. Como votante del PP estoy avergonzado, indignado¡¡

user la mekor fiesta | Hace más de 9 años

en mahon hay de todo!!! el año que viene soltaremos una vaquilla i tedremos todas las fiestas de españa en una!!!!

user alorenc | Hace más de 9 años

Ja tarda a sortir el clàssic comentari catalnòfob. Deixeu-los tranquils, que s'esbravin tot sols, que Catalunya se'n va i açò amb comentaris no ho aturaran, com tampoc sa nostra annexió al nou estat en un futur.

user Maonès | Hace más de 9 años

Em fa gràcia veure comentaris tant generosos que m'inclouen amb un "I a noltros (maonesos/es) què nos importa?" Perdoni vostè però no m'inclogui. Som ben maonès I a jo sí que m'interessen els castells, igual que el flamenc I la samba. N'hi ha molts que els hi faria falta sortir un poquet I valorar les diferents cultures. Si fos per menorquins com aquests ni podriem tenir autes de xoc a la fira perquè a saber d'on ve aquesta tradició forastera.

user jo mateix | Hace más de 9 años

Amics meus, la diferència és que ni andalusos ni brasilers tenen intencions imperialistes vers la nostra terra.

user 404 not found | Hace más de 9 años

Si ve la Presidenta d'Andalusia i va a la "Casa de Andalucía" ningú li piula, ve el President de la Generalitat, de vacances privadament com cada any des de que era un al.lot, i el flastumen. Sempre hi haurà gent que veu sa palla al ull desl'altre i no veu una biga al seu.

user Sospechosos | Hace más de 9 años

Que raro, por que se contratan servicios de Barcelona en mahón??

user !!!! | Hace más de 9 años

Aqui tenim clar exemple de pq ens etiquetan de tancats a n'es menorquins! Vergonya hem fa sentir aquestes coses de la gent. Els castells preciossos i els castellers tenen molt de mèrit. Gracies per compartir la vostra cultura amb noltrus i venir a disfrutar de les nostres festes! Fins l'any que vé! Esper!!

user Toni | Hace más de 9 años

Per què tant odi a lo català? O els catalans no formen part d'Espanya? O els castells no formen part de la cultura espanyola?Quan a Menorca es celebra la Feria d'Abril, es monten tablaos i es ballen sevillanes no hi ha cap comentari mai de "no som andalusos".Cada cop veig que aquest odi contra tot el que ve de Catalunya és el que alimenta que es plantegin marxar d'Espanya. Això sí, els que els odien després són els primers que no els volen deixar marxar.Si volem que Catalunya segueixi formant part d'Espanya poder hem d'intentar integrar-la!