user toni | Hace más de 9 años

todo el tiempo que pierden en manifestarse que lo utilicen en reciclarse y aprender inglés, hace tiempo que no habría problema alguno.

user Indignado | Hace más de 9 años

Siempre se pregona con la idea de la formación continuada, en reciclarse para adaptarse a los nuevos tiempos, a aprender idiomas para moverse con mayor soltura en un mundo totalmente globalizado. Lo curioso del tema es que cuando este esfuerzo se les pide a los docentes, montan una huelga ¿a qué jugamos Sr. profesores? Ustedes deberían ser los primeros en predicar con el ejemplo. Tienen muchas horas al cabo del año como para invertir una hora al día para reciclarse. Para mi desgracia, por trabajar en el sector privado, ese tiempo lo debo buscar en mis horas de descanso, porque las ocho horas de trabajo se las debo a mi empresa. ¿y que no se hace política en las aulas? eso no se lo cree nadie.

user yo | Hace más de 9 años

Tienen engañado a todos los padres a base de repetir consignas una y mil veces hasta que consiguen que se las crean. No hacen mas que repetir que las clases están masificadas. He estado hablando con padres que tienen hijos en primaria y ESO, y en ningun caso las clases pasan de 25 alumnos. Eso es masificación?

user Inma | Hace más de 9 años

La pancarta diu: "insistim, de normalitat res". Si no saben ni escriure correctament mitja mitja retxa en català, imagineu-vos en altres idiomes... Quin nivellàs que tenen!!! Amb el que cobren i la feina segura per tota la vida!!! Per aquí anem camí de ser com la Venezuela chavista...

user Cordura | Hace más de 9 años

Mari Àngles Cardona, Ciutadella, 1º de E.S.O.: en inglés Educación Física, en castellano Música y Plástica.

user malena | Hace más de 9 años

Molt bé per sa concentració i encara molt més bé per no fer vaga i enderrarir s'aprenentatge des alumnes. Tots sabieu que aquest moment "integració de l'anglès" arribaria, esteim dins Europa i es sa llengua comuna. A més, quant vàreu estudiar per ser professors també tendrieu que haver agafat el compromís d'avançar dins l'ensenyament, ja que encara hi ha mestres que ensenyen el mateix ì de la mateixa manera que fà 10 anys. Vos teniu que reciclar i aprendre per poder ensenyar correctament als vostres alumnes. Si no vos agrada caminar cap al futur, baixau del tren, que n'hi ha molts que hi volen pujar.

user Treballador | Hace más de 9 años

A s'empresa on faig feina ens va canviar fà 3 anys es sistema de remuneració i es sistema de feina, fent-lo més productiu en relació al rendiment de les persones. Més treballes, més cobres, i com era es jefe, a callar i a remar tots junts per tirar s'empresa endevant. No ens vam posar a protestar cada dos per tres i ens vam tenir que adaptar a les noves normes. Si es problema és que no voleu fer l'esforç de reciclar-vos i posau vosaltres ses vostres lleis i condicions, no anam bé. Haurien d'anar voltros a fer feina 10 hores cada dia, dissabtes inclosos, AMB 20 DIES de VACANCES a s'any i sabrieu el que és fer feina de veritat. Sou uns privilegiats i no us va bé rés. Deduiu vosaltres mateixos el que vull dir amb això. Jo no cobraré mai el que voltros cobrau, ni tindré ses vacances que voltros teniu. Pero es mes de Juliol i Agost on ereu? No en tenc noticia de que anessiu a dialogar i demanar per aclarir ses coses, ah no, que estaveu a sa platja.

user Joi | Hace más de 9 años

Sa Conselleria també és dels que es manifesten. Qui fa política són els que governen, amb assesors que venen de empreses privades i que NO tenen rés en el món educatiu. I qui digui que els mestres no fan sa seva feina que mirin els MILERS de llicenciats, cientifics, professionals que venen de l'escola pública que han marxat o marxaran a l'estranger per falta d'oportunitats. És per açó que qui falla aqui són els governs que duran 35 anys han mal-governat.

user Así si!! | Hace más de 9 años

Así si!!! Esta es la manera más coherente de protestar,seguir luchando por una educación digna para nuestros hijos pero sin huelgas,así la gente si os escucha,ENHORABUENA!!!!!fue un exitazo la concentración de ayer

user nika | Hace más de 9 años

Cla que no sera normal. Si es docents no voleu que sigui normal, us dediquessiu a...fer classe i no fer politica ja veuriau que si seria normal.