user CIUTADELA IS THE BEST | Hace más de 9 años

Todo el mundo es bienvenido

user Lanzarote | Hace más de 9 años

Vaig anar a Lanzarote fa uns anys i l'accés a les platges verges es de pagament i limitat a les places del pàrking. I l'accés als llocs de gran importància ecològica com Timanfaya es de pagament i molt límitat. Tan sols es pot fer una volta amb un autobús. No es pot fer igual aquí?

user Willy | Hace más de 9 años

Los que defienden que debe calcularse la capacidad de acogida de una playa, y prohibirse su superación; nunca pensaron que también habría que haber calculado la capacidad de acogida de nuestro sistema de salud, o escolar, o del mercado de trabajo; y que su saturación por no cotizantes podría producir disfunciones más graves a que en los veinte días de temporada punta pueda haber mucha gente en la playa.

user Antisistema | Hace más de 9 años

O sigui que els arguments que donava el GOB quan demanava no obrir aquest segon aparcament estaven ben fonamentats. El conseller Alejandre va construir el parking sense llicència i l'ha fet funcionar de manera ilegal dos estius, però en contra de la seguretat, el medi ambient i la imatge turística. Después poden dir que els antisistema són els ecologistes. Jo crec que antisistema és aquesta manera de dirigir ses administracions públiques.

user Pericu llautó | Hace más de 9 años

Al igual que en Miquel Ferru, crec que la millor epoca per gaudir d'aquestes platjes es l'hivern. Dificil solució , la de satisfer tota la demanda estiuenca (en cotxo, a peu, o amb ronelles). Mes facilitats=mes gent, pero....es pot restringir?. Es pot limitar?. Ja veurem com es soluciona el tema de ses corregudes des Plá...

user Ullastre | Hace más de 9 años

inde. Si vostè considera que es Camí de Cavalls no té part de responsabilitat en s'augment des nombre de persones que massifiquen es litoral i ses cales, és clar que desconeix es nombre d'usuaris que té . I, quant a sa resta des seu comentari, em resulta impossible respondre a ses fantasies de sa seva delirant imaginació.

user miquel ferru | Hace más de 9 años

¡VAYA1, ESTE AÑO SE ESTA HABLANDO DE LIMITAR LA GENTE QUE PUEDA ENTRAR A LAS FIESTAS DE SANT JOAN, Y AHORA EMPEZAMOS CON LAS PLAYAS DEL TÉRMINO....! ¿ES POSIBLE QUE AQUEL VIDEO DE PROPAGANDA DE LA CERVEZA HAYA SIDO DEMASIADO EFECTIVO? Deseo a los ciutadallencs que encuentren una solución razonable y eficaz. De momento no voy a esas playas desde hace 25 años o mas. Pero pensaba volver, pero en invierno

user inde | Hace más de 9 años

Ullastre, deixa a Déu en pau i posa't a fer càlcults molt senzills i veuràs que dos i dos són quatrei que a Cala'n Turqueta (i a la gran majoria de platges de Menorca) no hi cap més gent que el que permet els seus metres quadrats de terra. I ara ves dient que sa culpa és des Camí de Cavalls i que ja no hi ha res a fer. Se't veu es plumero cada vegada que obres boca, que segur que des de sa teua figuera deus comptar sa pasta que et dona sa botigueta o xiringuito que tens muntat i poc t'importa que Menorca estigui o no ben conservada i en equilibri amb el que la mateixa natura pot donar o produïr. Una mica fariseu si que ets.

user vamellara | Hace más de 9 años

El PP contra el PP. General, la tropa se li rebel·la.

user calablanca66 | Hace más de 9 años

Jo abans matinava per poder gaudir de Turqueta. Ara no val la pena i el problema no és només el parquing, per a mi el pitjor són les golondrines, perqué ningú es queixa d'elles? Em vaig enamorar d'una Menorca on els turistes eren educats, es deixaven pas i s'ho agraïen en els camins estrets a les cales, els pares es preocupaven de no deixar córrer als nens per la sorra i els ho explicaven sense cridar. Aquest any he trobat tot el contrari. Massificació i soroll, és això el que ens espera?