user Joan Seny | Hace más de 9 años

Ja fa lustres quasi o literalment que quan pas pes palau tenc ganes de poder-hi entrar i disfrutar de sa carcassa interior i activitats i moviment cultural. Què passa a Ciutadella que tot es fa tan complicat? De pena també veure s'abandonament des molí des comPte. Estaria bé prendre nota i copiar en tema molí el que ha passat a Es Castell i podria copiar Alaior quant a recuperació d'arquitectura etnològica etc. Ferreries cerca reclams amb nou interessant museu de geologia. També fa ganes poder gaudir des Teatre des Born. Feina n'hi ha. Però sembla q interessa més invertir en un excés d'asfalt i dur es museu a l'aire lliure també conegut per ARS ROTONDI: OASI ENMIG DE L'ASFALT. Invertir en seguretat vial ok, però sense macrorotondes com sa des polígon ind. de Ferreries. Canvis de sentit a sa carretera gral a curves [corbes] . Hi ha bestieses que no sóc capaç d'entendre o acceptar potser. Per quan una millora no mastodòntica a s'entrada carretera de Sant Jaume as plans d'Alaior? I aixī podríem seguir indefinidament anant de llevant a ponent literal i no literalment per tenir una reflexió de conjunt per aparentment inconnexa que sembli. Una vegada més una paraula de moda que no em cansaré de repetir: SENY!

user Pere | Hace más de 9 años

Per nyaps la "previssió econòmica" de can Saura com a museu.

user Bep | Hace más de 9 años

Pifia nª1 estació bus, UPCM-PP. Pifia nª2 jutjat ben al centre, UPCM-PP Aquests dos partits de cada vegada mostren més es "llautó".

user PERE | Hace más de 9 años

Es vergonyos lo que està fent s'Ajuntament de Ciutadella amb la cultura ciutadellenca i menorquina. Des de fa anys, hi hagi hagut PP, PSOE, PSM, ens han deixat totalment de banda. Uns es pensen que perquè defensen sa llengua, ja fan molt per la cultura i no és així. Uns altres, ja directament ens ingnoren. Tots els que tenim una associoació cultural, com per exemple un grup de fandango, ens hem de cercar sa vida. No tenim cap local d'ensai (millor dit, el tenim perquè l'ha de posar un membre del grup i hem d'anar a cotxeries particulars), no ens donen ni un duro d'ajudes en res. Es una pena no tenir una gran casa de cultura a Ciutadella per poder-hi cabre tots els que estimem Ciutadella, fem feina per cultivar les nostres arrels i per fer tot açò, a part de posar molts de doblers de la nostra butxaca, també rebem clotellades sempre amparant-se amb falses promeses electorals de tots els partits.

user a. casero | Hace más de 9 años

Una demostración más que el PP no tienen proyectos ni alternativas para que esa gran casa pueda dar su rendimiento socio cultural, no sólo para Ciutadella sino para toda Menorca. El Ministerio de Justicia tiene capacidad de adquirir uno o varios edifícios en el centro histórico que podría cumplir perfectamente con sus funciones, y por otra parte ayudaría a recuperar aún más ese casco urbano que es los más bellos del Mediteráneo. La regeneración política en los ayuntamientos empieza dando respuestas sociales y enterrando métodos que están superados¿por qué no abren un debate sobre el patrimonio municipal?

user fa 6 mesos | Hace más de 9 años

http://ib3tv.com/20140307_211370-el-palau-de-can-saura-miret-de-ciutadella-fara-aquest-dissabte-una-jornada-de-portes-obertes-despres-de-prop-duna-decada-tancat.html

user "papasdinero" | Hace más de 9 años

Ahir eren 109000 euros, 24 hores més tard són 108000 i espera el que arribarà a baixar. Ens prendran el palau davant la cara i noltrus encara li riurem la gràcia?

user moltes preguntes | Hace más de 9 años

Que vol dir que el ministeri l'haurà de reformar?? Com? En un principi volia tancar un tros de pati, cosa que no pot fer. A més no hi pot haver transit rodat al centre antic de Ciutadella. Si el jutjat torna la cessió de dalt correus. L'ajuntament deixarà d'ingressar uns doblers? Si el ministeri seguirå mantenint els jutjats des costat de sa policia nacional, per que vol tot un palau? Per que Govern Balear, consell no ajuda a Ciutadella per tirar endavant els seus projectes culturals?? Com ho van fer per posar en marxa ca'n Oliver a Maó? El consell hi ha posat doblers, com també al teatre principal.

user pedro | Hace más de 9 años

Del PP ya me lo esperaba. UPCM me causa una profunda decepción. Se ha sumado a las chapuzas que caracterizan últimamente a Ciutadella...

user Toni | Hace más de 9 años

Hay que pensar un dia de Julio y juicio con los furgones de policia Nacional alli en medio del casco antiguo, eso son buenas ideas. Coches en el centro para arriba y abajo.... Esto son iniciativas prosperas y eficientes para Ciutadella.... Estos politicos son inutiles.