user 404 not found | Hace más de 9 años

Si és una suspensió cautelar ,doncs està suspés i fins que no presentin recurs i s'els admeti a tràmit, està suspés i no és aplicable.

user aqui no hay quien viva | Hace más de 9 años

Si estos se pasan el Estatud de Autonomia por el forro. Los Catalanes pueden pasarse la constitución, por el mismo sitio.La Pantoja tambien puede hacer caso omiso a la Justicia y decir que no vá a la carcel.

user Dario | Hace más de 9 años

El gobierno del PP está diciendo que va a negarse a cumplir la Ley y que pretende "obliga" a la desobediencia civil a los ciudadanos?, profesores, familias... Está diciendo el PP que hay que desobedecer la Ley', desobediencia civil. La ley está por encima de la política de Bauzá.

user Lógica | Hace más de 9 años

Si para ser profesor te piden ciertos mínimos, como saber ingles, ¿Para ser político no se debería necesitar por lo menos un doctorado? ¿No podrían gobernarlos los que mas saben como funciona el mundo en vez de cuatro chupopteros que son vestigios de una cultura de clases que no acaba de marcharse?

user convivencia | Hace más de 9 años

Això no és Sildàvia: mire usted,yo no se escribir bien ni el catalán ni el castellano, pero considero como mías estas dos lenguas y haré todo lo que pueda para que sean respetadas. Y eso es lo que no hace usted, ya que de forma gratuita se mofa de la lengua castellana e insulta a nuestro jefe de estado. Usted, mas que preocupado por la enseñanza, usa a esta como arma política.

user Angel Torres | Hace más de 9 años

Por favor, que alguien le explique a esta señora la incoherencia de decir : "El trilingüismo continúa. Tenemos que respetar las decisiones judiciales. El curso ha comenzado con normalidad". Menudo papelon. Qué vergüenza.

user Això no és Sildàvia | Hace más de 9 años

Aquest sí que utilitzen els infants per motius polítics, que són els únics que els han empès a fer un ínútil i inoperant tractament de les llengües a les aules. La veritat és que ningú no es creu les dades que li han "cuinat" els càrrecs de confiança que han elaborat l'informe que, amb molta barra, varen presentar els d'Educació.Si els importessin un poc els infants, no haguessin aprovat mai aquesta andròmina anomenada TIL, adreçada només a dificultar la immersió i els coneixement de la llengua i mentir sobre les bondats d'un model improvisat i fet d'esquena a qui l'ha d'aplicar....Fa anys es deia: Hi ha veritats, mentides i estadístiques. En aquesta ho han simplificat. Ara només hi ha mentides, mentides i estadístiques falses!.S'ha volgut botar l'Estatut; han volgut deformar el marc legislatiu anterior que no només garantia una bona convivència sinó que garantia l'adquisició lingüística dels nouvinguts. Però això no els hi anava bé. Només volen que parlem la llengua castellana. Una llengua que, per moltes voltes que els hi donin, no adquirirà més prestigi ni quan els llatinoamericans siguin més nombrosos que els anglosaxons als EEUU. Per molta campanya, molt d'Institut Cervantes i molt de Quixot que ens vulguin fer empassar. Al món només hi ha, actualment, una llengua de comunicació internacional i és l'anglès. Ara bé, a mi m'agrada el castellà. Molt més que molts que diuen que l'estimen i ni tan sols la saben escriure!. Però no és la meva llengua. La meva llengua és ara i sempre la catalana.I el que han fet els polítics del PP a l'Estat és vergonyós: s'han inventat llengües inexistents com el valencià o a a Aragó, el LAPAO, tot un exemple del què poden fer un polítics fanàtics i incults.En aquest pas, en voldran fer creure que el Sol fa voltes a la Terra i que l'Estat espanyol és el primer del món.....Basta veure el cas que feien ahir al nou rei a la ONU: la respresentant grega feia broma amb el representant de l'illa de Grenada i després es miraven el mòbil i la tablet... Mentre aquell pobre homo llegia un discurs que vés a saber qui li va preparar....En fi.... Això és el que hi ha... I a nivell autonòmic no en parlem.... Crec que a alguna consellera li aniria millor si posessin la partícula "In" davant les competència que dirigeix, o si més no, demostra....I jo mai no perdonaré que dos menorquins, per tal de cobrar una sucosa nòmina a final de mes, hagin traït la nostra llengua i la nostra cultura...

user jonarz | Hace más de 9 años

Al Govern li queden dues opcions en matèria d'educació, o seguir amb el desproposit del TIL o començar asseures amb qui coneix de la matèria, parlar i cercar les millores opcions per la implantació del millor sistema educatiu possible. Per desgràcia de moment sembla que ha optat per seguir amb els deproposits.

user Ideologías vs. razón. | Hace más de 9 años

Adelante con el recurso, las fuerzas del lado oscuro hacen lo que les da la gana en cataluña. Ni acatan las sentencias judiciales ni las leyes ni respetan a los que no comulgan con mordor. Baleares is not catalonia.

user Biel | Hace más de 9 años

Que forma de perder el tiempo y el dinero de los ciudadanos, no supieron sentarse y consensuar los plazos para implantar el TIL, nadie dijo no al TIL, dijeron SÍ, no así Dejen de marear la perdiz y reconozcan que solo les interesa la palabra CONSENSO y decir los otros tienen la culpa de este mal gobierno y de la política educativa de Bauzá. Dimisión Bauzá, J. Camps no es más que una ficha en el tablero de Bauzá que quitará enseguida, lo sentimos por ella aunque no ha hecho nada para educar a Bauzá y decirle como Consellera dejemos de hacer política y veamos la propuesta de los docentes de aplicar el TIL a plazos. Dimisión Bauzá, y Tadeo?