user Luis | Hace más de 9 años

Quién ha de dimitir es el Sr. Bauzà

user xiscante | Hace más de 9 años

vaya papelon...

user Això no és Sildàvia | Hace más de 9 años

Aquesta notícia està escrita com si algú li importés la pressió que suporta o com si algú li importi el seu futur----Ningú amb dos dits de front i amb un poc de dignitat, hagués volgut ocupar el càrrec d'una Conselleria que ha estat utilitzada en aquesta legislatura només com a plataforma per atacar la nostra llengua i la nostra cultura.I, realment, no podrien trobar una millor representant... Una dona sense ni idea del món educatiu, amb una gran prepotència i amb una incultura majúscula que ha sabut demostrar en totes i cadascuna de les seves compareixences....Ha estat la bufona de la Cort de les Illes, com ho és na Bañez a l'Estat, amb la diferència que l'Educació no és cosa de broma i el que han fet és inqualificable...No li desig cap sort en el seu futur pel mal que ha fet.

user Lo més fort | Hace más de 9 años

Sa nostra paciència també té un límit. Joana Maria, dimiteix, t'han emprat com a escut, t'han fet ballar com han volgut i ara ja no els hi serveixes. Molts ja ho vam anticipar que açò acabaria així.

user Quelly | Hace más de 9 años

Personalment no li desitjo cap mal, però com a política espero que no torni aparèixer mai més. A part d'inculta, de desconèixer l'àmbit de feina que acceptava i que sabia que estaria sotmès a un conseller a la sombra, no ha sabut manejar la situació en cap moment, sempre ha estat desbordada, des del primer dia. Aixi que ara al menys que doni la cara. No sé com ha pogut actuar d'aquesta manera, provocant un situació com aquesta que fins i tot haurà perjudicat als seus propis fills.

user Ciutadà balear | Hace más de 9 años

En todo caso será una derrota del pueblo y de la democracia, por una minoría como algunos profesores y algunos jueces, pues la mayoría de la ciudadanía quiere este Gobierno y que los jóvenes sean trilingües. Apoyo total a la Consellera y al President!! Faltaría más,!!

user Levistus | Hace más de 9 años

Sera la cabeza de turco que caiga por haber intentado mantener el TIL , pero Bauza y los demas responsables de su creacion y nefasta imposicion se mantendran en el poder ,

user ciutadellenk | Hace más de 9 años

Que no lo piense mas dimite, vaya personaje

user Es muy difícil que se queme | Hace más de 9 años

Es muy difícil que se queme, la culpa es de Bauzá que nunca se afeita. Ella tiene mucha masa y es incombustible.

user Ahora se entera Camps...? | Hace más de 9 años

El único cometido, el único por el que elegieron a Camps era porque necesitaban a un mártir. Y ése ha sido Camps. Si hasta ahora no se había dado cuenta, lo siento, pero desde el primer momento ese fue el único motivo por el que Bauzá la eligió: para quitarse de encima cualquier responsabilidad de sus propios actos sobre el tema de educación.