user menor-k | Hace más de 9 años

L'amo de Son Carabassa. Personalment som exigent amb tots el partits, però amb els de casa demano que realment vetlin i mirin per cas, i el PSM (les sigles els delaten) no ho van fer. L'inutilitat i passivitat dels darrers anys del PSOE/PSM va fer que la gent (per desgràcia) votes "massivament" per primera vegada al PP i amb majoria. Qualcosa devien fer malament, no? I si parlam de corrupció, del partits que hi ha a s'actualitat no n'hi ha ni un que es salvi (en major o menor grau).

user pep | Hace más de 9 años

que es que no ia res mes si a de tornar soe y psm podem gefar es tequinets i plegar per aso menorca es sa qui va mes malament de balears amb sa mentalitat de molts que es pensen que aquets u arreglaran cuant en demostrat que no valen per res

user Akiles | Hace más de 9 años

Un poco de falsificación : " los menorquines " … Broma de mal gusto. Quien se lo cree ? Hay que dejar las llaves puestas, ya ?

user l'amo de son carabassa | Hace más de 9 años

Menor-k com és què amb els partits de casa sóm tant exigents i tan intransigents vull dir que els jutjem amb excesiva duresa i els mirem amb lupa. Com es pot dir tal barbaritat, que el PSM ens va fer votar el PP.certament al PP i al PsoE els deu fer molt feliços que hi hagi menorquins que tirin pedres contra ca seva.Però, amb la quantitat de corrupció al PP i al PsoE, que per cert aquí no es diu res de bankia etc........un escandol que si ho hagué fet el PSM els repudiàveu de per vida.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 9 años

Aclariment .L'ensenyança era com era, els ensenyats el què sóm. Vaig anar a "escuelas nacionales" i després a "salesianos"a diferència del que diu objetivitat( quina ironia de nom) allà no mos van mostrar sa nostra llengua catalana ni sa nostra història...........ho van passar tot pel sedàs dels règims feixistes i ens van inculcar el pensament únic nazional catòlic, crec que açò justifica bastant el perquè l'escric tan malament, ara, prefereixo escriure'l malament que no escriurel

user nolosvoto | Hace más de 9 años

Si Podemos hace pacto.No los voto

user no sé a quien encuestaron | Hace más de 9 años

el titulas debería ser LA MAYORIA DE ENCUESTADOS MENORQUINES PIDEN y no LOS MENORQUINES PIDEN. ¿es intencionado el error?. Ya tuvimos cordón sanitario contra el pp y acabó con cientos de facturas en los cajones sin pagar, proveedores sin cobrar y cada partido cuidando de su consellería y cada uno por su lado como pollos sin cabeza ¡¡¡¡¡ CUAN FRÁGIL TIENEN ALGUNOS LA MEMORIA¡¡¡¡¡

user ''CASTA'' | Hace más de 9 años

l'amo de son carabassa sabia molt de nedar pero un dia el varen trobar ofagat dins una bassa,lalalalalalalalalalalala, jo crec que un posible pacte de esquerres a Menorca seria mes be com lo de l'amo en chec de s'uestrar,es a dir sa operecio de se madona a anat molt be pero madona es morta.

user aclariment | Hace más de 9 años

A l'amo de son carabassa. En lloc de queixar-te tant, podries mirar de millorar sa correcció en s'escritura. Per ser tant defensor d'es català, fas prou faltes d'ortografia. No ho trobes?

user Ullastre | Hace más de 9 años

A mí el titular no me cuadra. Vamos a ver, si el artículo dice "Así, en el conjunto de Balears, de los encuestados que afirman que votaron al PSOE en las elecciones de 2011, el 73 por ciento apuesta por dar la mano a Podemos...", es obvio que ese "los menorquines", a que se refiere la cabecera, debe tratarse de los votantes del PSOE y no de la totalidad del electorado de Menorca, ya que dudo mucho que incluya a los del PP.