user 404 not found | Hace más de 9 años

Els fars son un exemple típic d'un bé públic quan expliquen economia, en tots el paisos es fan per ajudar a la navegació marítima i els bucs de tots els paisos els empren encara que no els paguin. Ara bé en aquest pais som capaços de qualsevol cosa, ja sabem que passa amb l'electricitat obtinguda del sol.

user farero | Hace más de 9 años

No me parece bien hacer establecimientos en los faros.

user Talaiot | Hace más de 9 años

joc me'n puc dur es meu menjar ben devora des restaurant cap roig i gaudir de sa mateixa panoràmica, i qui vulgui (i pugui) anar as restaurant que ho faci per gaudir de sa mateixa panoràmica. Es restaurant és un negoci privat, un far no. Es turistes se'n van a fer fotos as restaurant cap roig? NO

user Talayot | Hace más de 9 años

Yo si estoy a favor de que los faros se reconviertan en hoteles y en restaurantes. Hoy en día se pueden hacer las cosas con mucho encanto y sin ningún impacto. También es importante que los explotadores sean profesionales y que el proyecto sea productivo economicamente, y genere puestos de trabajo. ¿ a quién no le gusta ir a comer al Rest Cap Roig y disfrutar de la comida y de la panorámica ?

user pep | Hace más de 9 años

arribara que ningu voldra invertir a menorca perque per tot ia protestes es qui protestau de tot dunau solucions de que en de fer per fer feina segur que sa majoria teniu feina o sou funcionaris o com jo dic sou des partit del no a tot es fis euran de partir perque menorca de cada vegada va mes enrrera i no ia futur per ells sap greu diro pero es axi

user megarrotondas? | Hace más de 9 años

Com es possible que encara hi hagi gent que creu que a la carretera d'Alaior es faran rodones?. Han anat a veure es projecte?. Ben segur que no. No es pot opinar d'allò que es desconeix, no ho trobau?

user Es Moix Negre | Hace más de 9 años

La desgracia mes grossa que te Menorca es que els polìtics no han fet res mai per diversificar la economia, no pot ser fiar-ho tot cap al turisme. Es tè que mirar de crear noves empreses perque quand el turisme baixi tot anirà en orris i la mostra es que la planta hotelera abans tenìa obert mitg any i ara ja no i si volem afegir mes hotels esteim apanyats. I el que demanarìa als polìtics i a Ashome es que no ens enganyin mes amb la desestacionalizatciò, això es tot mentida, o sigui que es posin a fer feina i fomentin la creaciò de noves empreses perque el turisme te els dies comptats.

user una menorquina | Hace más de 9 años

Yo no trabajo del turismo, pero es igual, aquí todos vivimos del turismo, porque si el que trabaja de ello no gana, no gasta, y así se hace una rueda y a todos nos perjudica. Aun así no creo que sea bueno para Menorca convertir cualquier paraje en hotel. En muchos casos como en éste eso supondría quitarle el encanto al lugar, y si perdemos lo poco que nos queda con encanto, a lo mejor también dejaremos de ser un destino interesante para los turistas. No podemos presumir de reserva de la biosfera y plantar un hotel en el primer sitio que se nos ocurra.

user un menorquí | Hace más de 9 años

idò la majoria, per no dir tots, vivim directa o indirectament del turisme. I bona part dels turistes quan venen passen pel far de favàritx i el visiten i es fan fotos amb ell simplement pel fet de ser un far, no perquè sigui un hotel on només podran entrar els clients i no sabem si podran passar al pati del mateix. Ja que vius del turisme, tant difícil és entendre els trets diferencials que tenim? et penses que el dia que el turistes tinguin multiples opcions per triar vindran a una illa de tantes amb megarotondes i construccions per totes bandes? alguns us pensau que sempre vindran sí o sí tot i que s'illa estigui feta una merda plena d'asfalt i d'usos desubicats.

user Un Menorquín | Hace más de 9 años

Me gustaría que la gente que opinan por aquí, al final dijese de que trabaja, o al menos el sector. y También si son de Menorca o no. Ayudaría a entender las cosas. Un Menorquín que trabaja/vive del turismo.