user Didac | Hace más de 9 años

Quien fracasa en reiteradas ocasiones en la empresa privada, no puede ser un buen gestor de lo público. Este señor es el clásico que aspira a perpetuarse cargo tras cargo en la público. Sin ser funcionario !!!!!

user laura | Hace más de 9 años

Mira per on Joan Arguimbau, els primers que han desqualificat des de l'anonimat i des de el primer comentari a altres persones i partits com na Joana Barceló, en Joan Triay, a l'esquerra, a la dreta, a PODEMOS i fins i tot a altres del partit d'en Juanjo són del PP i donen suport al vostre candidat.

user Joan Arguimbau | Hace más de 9 años

Es molt fàcil criticar i desqualificar des de l'anonimat que permet aquest digital. Conec a Juanjo Pons i crec que és bon candidat per a l'alcaldia de Ciutadella. Qui de tots els que critiquen des de l'anonimat, tirant la pedra i sense donar la cara, donarien el pas i tindrien la valentia de presentar-se per alcalde de Ciutadella. Anims, Juanjo. Ciutadella necessita el teu seny i sentit comú. Saps que serás el pròxim alcalde.

user el que hi faltava | Hace más de 9 años

Benvolgut Juanjo, per alguns comentaris que veig per aquí i altres notícies i l'aparició de Torrente sempre lligat al blog d'Antoni Camps i que fins i tot diuen per el blog d'en Camps que podria ser ell mateix, em sembla que t'ha passat el pitjor que et podia passar que es tenir el suport d'aquest personatge que ha entrat en campanya i que amb la seva intolerància i desqualificacions a tothom et ferà les coses molt difícils amb els altres partits, és el millor passaport per treure uns resultats molt dolents i després per anar directes a l'oposició.

user bep | Hace más de 9 años

Hi ha que veure la por que tenen d'UPCM i d'en Joan Triay, en el primer comentari de la notícia de la presentació del seu candidat ja s'han ficat amb ells. Clar els van fer complir la seva promesa de no pujar impostos, han baixat sous dels polítics i els hi han de revisar fins i tot els contractes de Can Saura perquè s'equivoquen i ensenyar-los coses tan elementals com no signar lliuraments d'edificis sense haver-los revisat abans.El més nefast que hi ha hagut a Ciutadella amb diferència ha estat la corrupció del PP que ens va deixar en la ruïna.

user xavier | Hace más de 9 años

Menys ximpleries i menys mentides Torrente que els teus ja van convertir l'Ajuntament i Ciutadella en la cova d'Ali Baba, vosaltres sí que sou catastròfics per Ciutadella.

user Nenso | Hace más de 9 años

Adelante Juanjo.Espero,yo y muchos,que no seas esclavo de Triay,como lo han sido Chiqui y Sampol.Triay es lo mas nefasto que le ha pasado a Ciutadella para su desarrollo economico.Alabarle,eso si,su trabajo para cabar con las corruptelas municipales.Pero en cuanto a lo demas,UPCM ha sido catastrofica.

user PPaperots | Hace más de 9 años

Torrente a favor de Juanjo Pons, no es de extrañar. Para falsedades, insidias, sandeces, contradicciones, promesas falsas y PPaperots ya tenemos al PP.

user Bona persona | Hace más de 9 años

Amb en Juanjo no compartim idees, però he de reconeixer que és una bona persona. Per es fet de no pensar com ell, no aprofitaré s'anonimat per descalifiar-lo, simplement desitjar-li sort i ganes de fer feina, que sé que no n'hi falten... Desitjar que guanyi es millor, sigui d'esquerres, de dretes o d'on volgui, simplement que qui guanyi faixi ses coses be per es poble i ja està...Sort Juanjo!

user Torrente | Hace más de 9 años

Vistos algunos comentarios, parece que la candidatura de Juanjo Pons es muy acertada. Allí están todos los de izquierda, la extrema derecha y los populistas intentando criticar a Juanjo Pons con falsedades, insidias y sandeces. Confio en Juanjo Pons y espero que sepa reconducir la política de seguidismo de Joan Triay cuyas consecuencias están siendo catastróficas para Ciutadella.