user oculto | Hace más de 9 años

Un buen enredo hay con el centre d'art. Pero la realidad es la que es: los que ganaron tienen pocos alumnos y los que perdieron tienen muchos alumnos. ¿Qué pasa? ¿ha sido un acierto para el centro MUNICIPAL? Pues creo que no.

user és força el barça | Hace más de 9 años

Jo tinc 65 anys i em dic Joan. Tu com et dius? No tinc ni idea perquè m'he ficat a contestar-vos, però tu mateix t'has delatat en dir que jo noms Pepe. (Pepe es diu el director del centre d'art, supòs que et referies a n'aquest Pepe) Sí, sou casta perquè el què heu fet no és de persones bones. Als fets objectius em remiteixo. Tal vegada unaltre refrà aniria bé ara mateix. Quien siembra vientos, recoge tempestades. Tanco ja aquest dialeg i m'envaig a fer una volta.

user CONTESTACIÓ A FORÇA BARÇA | Hace más de 9 años

Ses paraules que em dediques no fan massa referència al bon cor del qual prediques. Mira si sóc jo bona persona que simplement et contestaré amb una altra dita, Pepe (Ai no, que ets un alumne...):"CADASCÚ RECULL EL QUE SEMBRA". I TU NO HAS TINGUT GAIRE BONA COLLITA....

user visca el barça | Hace más de 9 años

Diu un el refraner espanyol: "quien se pica ajos come", i respondre a un comentari apart de posar un negatiu indica el això t'ha passat a tu. Aiiiii, "visca el Madrid", su casta, i ho sabeu, la casta és el què és, quan un no sap perdre i fa un joc brut, passa el què passa. I visca el Barça. :-)Un ciutadellenc. Reitero el què dit. Mai, pero mai m'havia sentit tant agust i acollit, i és més, jo no em vaig deixar embolicar amb cridades de telèfon i jocs bruts, vaig decidir on anar per jo tot sòl, i penso què vist el "acoso y derribo, què heu fet, no m'he equivocat, massa bé vos va per tenir una ment tant maquiavèl·lica. Una abraçada a tots els ciutadellencs de bon cor..

user Visca el Madrid | Hace más de 9 años

Hola, visca el Barça!! Què raro que sí aquesta gent són casta els hagin recolzat tant tots els seus alumnes! No serà que sa casta ets tú? Aiiii, sa enveja és molt dolenta!!

user visca el barça | Hace más de 9 años

No ho entenc tot això. Resulta que hi ha una guerra perquè uns han guanyat i uns altres han perdut un concurs per dur-hi la gestió del centre d'art, i resulta què els què han perdut no acepten perdre i foten als que han guanyat? Aixó em sona a CASTA, De totes formes, he de dir que he sigut alumne del centre durant molts d'anys i aquesta és la primera vegada que em sento a gust i com ha ca meva. El tracte ha variat molt. Gràcies per fer que les classes siguin un descobriment continúu. Abraçades. ja em podeu posar tots els negatius que volgueu, tots sabem qui som. I vosaltres sou CASTA.

user Siscu | Hace más de 9 años

Mai havia vist tanta publicitat gratuïta a una empresa privada per part d'es diari..., avam si avui ho publicau...!

user matemàtiques | Hace más de 9 años

Bandera i una paparra fan bona parella

user clara | Hace más de 9 años

Jo m'he apuntat a nes municipal , i sa veritat , amb fet dues clases ben polides , hi avia estona que no m'ho pasava tan be a clase , es profesor son mol atens i agradables , gracies a tots per sa vostre amabil- lidat.

user oculto | Hace más de 9 años

¿Por qué la concejal y el director no quieren decir el número de alumnos? Hace pensar que deben ser pocos. ¿Y entonces, quién pagará los gastos?