user Diego Gomez | Hace más de 9 años

Las ineficiencias, mentiras, suplantaciones y otras triquiñuelas, queriendo que lo falso aparezca como verdadero, no van a servir a los que las utilicen, para que aparezcan como verdades (...siendo todo lo contrario). No se puede tapar el sol con un dedo. Felicitaciones Joan Triay. !!!

user Vergonya fan alguns | Hace más de 9 años

Donar-li portades a personatges com aquest no val la pena. I de ben segur perdria es Judici i no podria pagar se indemnització ¡¡¡¡¡¡¡¡ i no rall de doblers ¡¡¡¡¡ hi coses que se tenen o no.....i de temes de moral i dignitat alguns no van precisament sobrats.

user Vicomte | Hace más de 9 años

Sr. Triay, denuncii a n'aquest individu ja que ha atemptat contra el seu honor i el de UPCM i reclami una indemnitzacio. Aquest hauria de pagar per el que ha fet i va dir (covardament, amagat amb noms d'altri)

user Martín | Hace más de 9 años

Una verguenza mas, que gente afín al PP suplantara la personalidad de otras personas para atacar a otro partido y encima haya quién tenga la caradura de poner una querella cuando se destapan estas maniobras barriobajeras.

user PPere's | Hace más de 9 años

Això és el PP, un embolic darrere s'altra i després acusen als altres de tenir obsessions i altres ximpleries, ara mateix el discurs de Pedro Gener és molt semblat al de Pedro Marquès. No tenen remei.

user Francesc | Hace más de 9 años

I a n.en Marques aquest, no li passa res? es ell es que ha delinquit amb usurpacio d'identitat. Ara sa Fiscalia hauria d'actuar d'ofici i fer.li un poc de seny, que es veu que no en te gaire.

user zero pel PP | Hace más de 9 años

Els del PP sempre han fet el mateix, la direrencia és que en Triay primer i altres ara tenim es coratje de dir sa veritat. No som de dretes pero em sent ben representat per en Triay quan posa el PP al nivell que es mereix un zero.

user Josep | Hace más de 9 años

Quina barra!!! Amb gent que es querella sapiguent que són veritat les malescriançes que ha fet, no es raro que el PP vaigi com va.

user Esbedalit ¡¡¡¡¡¡ | Hace más de 9 años

¿Y el PP mantendrá en sus filas a este elemento? ¿no le invitarán a irse? ufff se me hace muy difícil votar a esta.....¿como los califico?.ummmm....... oh penaaa....¿y pregunto yo? si se demostro que el Sr. Marques hizo lo que hizo...nadie actuará para exigirle responsabilidades????

user Maria | Hace más de 9 años

Hi ha que felicitar a Triay per tenir el valor de dir la veritat i els que sempre intenten enganyar a la gent amb els seus embolics haurien d'estar avergonyits, però para això primer cal tenir vergonya.