user Eivissenc | Hace más de 9 años

Molt bo, ara mos toca a nes eivissencs i mallorquins....

user Antoni | Hace más de 9 años

Magnífica iniciativa. S'està veient que aquesta gent si se mou i aconsegueix coses per sa cultura menorquina. Enhorabona.

user Laura Venzal | Hace más de 9 años

Fantàstica iniciativa des companys menorquins de Foment! Haurem d'imitar-vos a Mallorca ;) Enhorabona per promocionar sa nostra llengo i cultura balear. PD: Qui se queixa no entenc per què. Hauria d'estar content perquè se promociona sa cultura i a més amb financiació privada. ¡Magnífic!

user Opinador | Hace más de 9 años

Si no ho fan es propis menorquins qui ho farà? S' Obra InCultural AntiBalear, corrupte fins sa mèdula amb es "Govern del Pacte"? Jo sincerament som menorquí i me sembla bé que fagin aquet concurs... Som menorquins, i encara que els aprecii molt, no som catalans...

user José Luis | Hace más de 9 años

A jo me sembla molt bé. Ja és hora que mus dixem de català estàndart. Apendre a llegir i escriure correctament en menorquí es lo que necessita Menorca i es menorquins.

user Joan Pons (resposta a CromaPons) | Hace más de 9 años

Estimat Croma Pons,1- Sa mentida té ses cames molt curtes. Dius que Foment Cultural no escriu en menorquí, però resulta que sa nostra entitat ho edita i publica explícitament TOT en menorquí. Ho pots comprovar tu mateix a www.fomentbalear.org, i deixar de rallar sense sebre. 2- Si Foment Cultural és una 'institución' nascuda dins el PP, ¿per què tenim membres, socis i simpatisants de tota ideologia política, entre d'elles PP, PSOE, UPCM, C'S, UPyD, El PI...? 3- Foment Cultural és una entitat finançada neta i íntegrament amb capital privat menorquí i balear. No; no som com es vostros amics de s'OCB (8.000.000€ de subvenció a dit en plena crisis, Govern Balear des "Pacte de progrés").Sé que sa veritat vos fa mal a sa minoria hiperactiva recalcitrant catalanista, però heu d'acceptar que vivim en democràcia i que Foment Cultural ha nascut per dignificar es menorquí, i comentaris rancis i sense fonament com es teu no mos aturaran. Però gràcies per comentar ses nostres notícies. Si qualque dia t'animes a defensar es menorquí en tost d'atacar iniciatives a favor de sa nostra llengua, tens ses portes obertes.

user Es doblers des catalanisme, caradures | Hace más de 9 años

Una pregunta pes catalanistes, ¿Ont ereu quan es Govern Balear des pacte regava amb 8 millons a sa pancatalanista Obra Cultural Balear? ¿Com teniu sa barra de criticar Foment Cultural per promoure es nostro menorqui, i ademes amb doblers privats? Demostrau si son doblers publics si sou capaços, i sino deixau d'atacar qui defensa lo nostro!!! que esteis qui no podeu mes perque sou una rancia minoria i ho sabeu!!!

user Qui estima Menorca, sap que rallam en pla (MENORQU | Hace más de 9 años

¿Sabieu que en Joan Benejam diferenciava sa llengo menorquina de sa catalana i sa castellana? catalanistes, deixau de dir mentides. S'enhorabona Foment Cultural. Molts mos pensavem que esteiem tots sols i ara veim que encara sa majoria de menorquins estima es menorqui. Partits politics decents, espavilau i feis costat aquestes iniciatives privades que fan lo que voltros haurieu de fer!!

user Gràcies Foment | Hace más de 9 años

Es qui estimam ses modalitats vos donam ses gràcies per aquesta iniciativa, mem si altres entitats culturals prenen exemple

user Qui estima menorca, sap que rallam en català | Hace más de 9 años

Només el fet que aquesta associació es faci nomer "foment cultural" és una ironia. No sé si són capaços d'entendre el que escric. Però me cau la cara de vergonya que emprin el nom de Joan Benejam i més que estiguin recolzats amb doblers de tots.