user Quiero a Menorca. | Hace más de 9 años

A aixo no es Sildavia, no confundir nunca a Madrid y los Españoles, los que no quieren a Cataluña es el Gobierno que está en Madrid y en el resto de España, que son aproximadamente 2 millones. viviendo de lujo del resto de los 45 millones de Catalanes y Españoles que son expoliados todos los días.

user Una Grande | Hace más de 9 años

Veo en los comentarios a estos separatistas- independentistas- catalanistas muy nerviosos que os pasa, que la consulta ilegal no ha sido lo que os esperabais, que manera de perder el tiempo y el dinero. A os guste o no cataluña será siempre Española .

user marcos | Hace más de 9 años

no lo entiendo. estos señores llamandonos POLACOS toda la vida, y el ansia que les ha entrado ahora por llamarnos españoles

user Josep Maria | Hace más de 9 años

¡¡¡¡¡¡20 personas!!!!!!!!¡¡¡¡¡20 personas y se les dedica una nota de prensa!!!!!¿Cuanto habría que dedicarle a las movilizaciones contra las Rotondas, la sumisión a Bauzà o las promesas incumplidas por el CIMe?

user cromapons | Hace más de 9 años

Tots els que ens tenim per democrates esteim satisfets de la jornada d'ahir, contra prohibicions i amenaces, el poble catalá ha tornat a donar una lliçó de civisme i aquests autors del manifest, que demanaba prohibicions i intervencions de la força policial deurien d'estar avergonyits, els hi fanta respecte per escoltar la gent i els hi sobren actituds autoritaries.

user Això no és Sildàvia | Hace más de 9 años

Madrid s'ho ha cercat a pols.... No només ha potenciat l'anticatalanisme general de la població per fer oblidar els problemes que causa la política del Govern Central, sinó que els ha impedit qualsevol iniciativa fiscal a fi d'asfixiar-los econòmicament....Madrid ha demostrat que odia Catalunya i que només la vol per treura-li recursos econòmic i jugadors per a les seleccions nacionals, però oblida la necessària col·laboració i bona fe que hi ha d'haver entre administracions. És una relació perversa i que no funciona. O canvia la dinàmica o, com en les parelles, el més aconsellables és la separació definitiva. I vists els precedents, hi ha una part que no només no vol solucionar els problemes, sinó que nega que en sigui, encara que parcialment, responsable.Les illes Balears també són, any rere any, menyspreades en els pressuposts, però aquí els polítics no tenen prou voluntat ni prou poder per ni tan sols fer-ho palès i els illencs són tan poc reivindicatius que serien incapaços de promoure un procés separatista.Aquesta és la realitat.

user quina gentada | Hace más de 9 años

Hi ha més comentaris que persones a la fotografia. Això és notícia?

user Joan | Hace más de 9 años

Tienen que estar aburridas estas 20 rancias personas, para ir a hacer el ridículo frente el Ayuntamiento..

user democràtic | Hace más de 9 años

El govern de madrid, ai d'espanya!, ha desprestigiat la llengua catalana i aço vol dir menysprear la identitat d'un poble. Noltrus tenim en "Bauzá" que encara els hi riu les gràcies i ridiculitza la llengua creant el "balear" i promou tots els barbarismes possibles amb ib3. Vergonya me fan i no em representen. Jo avui també aniria a votar!

user joan | Hace más de 9 años

Cadascú deuria respectar el que pensen els altres.Aquesta gent no fan cap mal diuen el que pensan us agradi o no.Es mes ridícul que catalans anant a votar a unes eleccions sense cap tipus de validesa ni control?Criticau per l´ordinador perque es facil no donar la cara,enhorabona a tots vosaltres que no teniu res més bo que fer.Salut i força!