user joan | Hace más de 9 años

4 perroflautas, vividors de lo public que quan o fan ells tot és molt maco, però quan o fan els contraris.... S acaba el mooon..., per cert, aquets doblers venen del estat i son per carreteres, si no els empleas per carreteres els perds, no és poden destinar a altres areas, antes de xerrar, un s hauria d informar...

user cromapons | Hace más de 9 años

no hi han doblers pels més necesitats pero si n'hi han per destroçar el paisatge menorqui, qui ho enten?.

user Obra absurda | Hace más de 9 años

Una cosa és fer alguns millores a la carretera i l'altra haver d'alçar tota la plataforma sobre ponts cada 2 kilòmetres i mig. Açò és el que estant fent entre Maó i Alaior. Una obra absurda més, que pagam entre tots i que cobren els de sempre. Per cert, ja vaig veure anunciat un acte informatiu, no una manifestació. 200 persones a un acte informatiu trob que està molt bé.

user Nan | Hace más de 9 años

Eran el 0,0021 de la gente de Menorca

user yo | Hace más de 9 años

Pero que pasaría si gobernaran los de izquierda??? también saldrían a quejarse??? recuerdo que estuvisteis muy callados en Ferreries y nadie dijo nada, para que sirve ese túnel, sales y si vas rápido te das un hostiaso de muertecon esa megarotonda..... se nota que no gobiernan .

user Rotondes? | Hace más de 9 años

Quants dels que van a las manifestacions i opinen (a favor i en contra) coneixen el projecte i saben exactament el que esta previst fer a la carretera?. Es veu que molts no ho saben. Encara hi ha qui diu que per anar a Alaior es tardara mes temps per culpa de les rotondes. NO ES POT OPINAR, si no es te la informació correcte i completa.

user qui estima menorca, la cuida | Hace más de 9 años

Tal vegada a les manifestacions no són gaire gent, però hi ha més de 5000 signatures en contra d'aquestes obres. Hi ha qualqu del consell que escolti al poble. Aquest general està fent una carretera general passada de moda. Ara es fan planificacions d'obres sense contaminació lumínica, cuidant la natura, sense destruir l'entorn. AIXÍ NO!

user Així no | Hace más de 9 años

J Villalonga, podries començar per aprendre a contar, que sembles dels policies que contaven ( i després dividien ) en les manifestacions del 'No a la guerra'. El diari segur que conta molt millor que tu perquè tu no ets gens neutral. Jo hi era, i hi havia molta gent de Ciutadella com jo. També hi havia gent de Maó, i no sé que tens en contra de la gent de Maó. Salutacions a tothom que s' estima Menorca, i a qui no, també.

user Un Menorquín | Hace más de 9 años

Desdoblamiento ya!!Esta es mi opinión, En castellano para que lo entienda más gente. No iré a ninguna manifestación a favor del desdoblamiento, porque no creo que sirvan para nada. Soy menorquín, nací en Mahón hace 40 años. Quiero a Menorca. En una democracia, la mayoría manda, y creo que la mayoría quiere modernidad, seguridad, evolucionar etc... Menorca tiene que seguir siendo menorca, y por hacerla más segura no vamos a perder ese plus. Saludos.

user J Villalonga | Hace más de 9 años

Vull demanar més rigor a aquest Diari: Jo ahir matí vaig passar per la Plaça de la Catedral i vaig veure un grup de persones. Era la famosa concentració anti-rotondes. Me vaig aturar i les vaig contar. Tirant llarg, unes 90 animetes, la meitat de Maó. No arribaven al centenar. Com pot el diari Menorca duplicar la xifra dels que hi havia?