user joana | Hace más de 9 años

Me ha encantado, el video, la musica y ...el mago."TERRIBLE COSTUMBRE DE CRITICAR SIN CONOCER O APORTAR. ENVIDIAR VICTORIAS SIN CONOCER.."Dr.Cesar Lozano

user CARMEN | Hace más de 9 años

No entiendo el porqué de unas críticas tan destructivas. Creo que el vídeo está muy bien; en poco tiempo consigue reunir la esencia de Menorca sin entrar en lo tópico. Enhorabuena!!

user Bona feina. Objetiu conseguit | Hace más de 9 años

No entenc tanta critica malsana. Es clar que tot es pot millorar, pero crec que es video aconsegueig sa seva finalitat. Que es crear una espectetiva. Es com viure un trailer d una pelicula de sa que te queden ganes de veure mes sobre sa pelicula (Menorca, en aquest cas). Crec que mostrar-ho tot, llanement, quede insipit i poc atractiu. Utilitzar es mag va perfecta amb s idea de crea algo de misteri algo magic. A sa gent li agrada que li contin una historia i aquest video la comte en forma de metáfora mágica. Per resc crec que ses tomas agafades de l aire siguin comparables a un traball de fin de curs. Qui diu aço no te ni idea de ses barreres técniques que s'han de suparar. Francament no entenc sa critica tant poc fundamentada. I sa música? No esta mal-lament. Personalment no m'agrada utilizar musiques que puguin sonar molt be, pero que te récordin un cotxe o un suavitzant. Crec sa música ha d'esser lo mes original o poc conegut. Es com si diguessim que es jaleo de Sant Joan es anticuat i valdría mes posar sa cansoneta de sa cerveza Sant Miguel.

user jordi | Hace más de 9 años

Fragment extret per la pròpia web de ACOME: ….Al contar con el patrocinio del Consell Insular de Menorca se pondrá a disposición de la Fundació Destí Menorca para su posible incorporación al material promocional de la isla en la asistencia a ferias y oficinas de turismo, y a la candidatura de Menorca Talayótica… Personalment, crec que no és aconsellable emprar aquest material per a la promoció turística, ja que el resultat és bastant deficient a tots els nivells, idea, edició, muntatge, música, etc... Vull deixar clar que no sóc un expert amb la matèria, però sé distingir entre una cosa professional i una cosa amateur , i malauradament això sembla un projecte de fi de curs de l’Institut. La culpa però, no és ni molt menys dels creadors d’aquest vídeo, que no nombraré per no fer mala publicitat i que segur que hi ha posat tota la il•lusió itots els seus recursos per realitzar-lo. Però la realitat és que, entrant a la seva web corporativa un ja es pot fer-se una idea del nivell d’experiència i recorregut professional d’aquesta empresa. Com deia la culpa no és seva, sinó que recau únicament als que han pres la decisió de adjudicar aquest projecte (sigui a dit o petició majoritària), ja que si es pretén estar a l’alçada dels altres en quant a promoció turística, s’han de intentar aportar coses que sumin, i no el contrari.

user Joan | Hace más de 9 años

Es una broma o que? Un trabajo espantoso, que no llega al nivel ni de aficionado. Pésimo gusto, pésimo montaje, pésima música...

user Això no és Sildàvia | Hace más de 9 años

Crec que la successió d'imatges és massa ràpida, supos que per seguir el ritme de la música. I, tot i que hi ha moltes músiques que m'agraden més, pensava que seria pitjor, pels comentaris llegits.Tot i amb això, contràriament als comentaris d'alguns, la intervenció del mag és del que més m'ha agradat.Tant és així que jo apostaria per fer només la promoció amb la capsa de regals i les cartes i les mans del mag. Crec que es pot obtenir un bon anunci i ben comercial.De tota manera, millor aquest vídeo que res, tot i que no crec que convidi especialment ningú a conèixer l'illa i tampoc deixa prou clar el missatge. Insistesc, segons el meu parer, el que millor ho reflecteix és el mag i els seus dibuixos.

user Paqui | Hace más de 9 años

Me Gusta! , es gefällt mir!, I like it!, m agrada!!

user lola no duerme sola | Hace más de 9 años

Marea, el vídeo marea por la excesiva y rápida consecución de las imágenes, la música horrorosa, el señor de las cartas no pega ni con cola. Mal.

user Joan Bagur | Hace más de 9 años

Sé que siempre es más fácil criticar que hacer, pero siento decir que no me ha gustado el vídeo. No lo veo un trabajo profesional, me parece un conjunto de imágenes inconexas y las tomas tampoco son profesionales. Se podían haber hecho mil cosas mejores, pero...

user | Hace más de 9 años

... Molt polit. ¿Som conscients de lo que tenim, realment?