user Ángela | Hace más de 9 años

Ahora y desde hace años lo que se ve mucho y no sé qué es son estelas muy intensas y dicen que no son vapor de agua. ¿Alguien me lo podría aclarar?. Gracias.

user Biel | Hace más de 9 años

Que raro que sempre que es veuen ovnis siguin "platillos volantes" com a n'es dibuixos animats. A la venga, no foteu. Com pot ser que siguin "platillos volantes", i no naus espacials tipus "la guerra de las galaxias". Si un te dos dits de seny, no es creu res de "platillos volantes" o "boles luminoses" o altres histories semblants. Es objectes avistats es semblen massa a elucubracions infantiloides. Salut i república !

user jo si u crec | Hace más de 9 años

jo no se si la foto es real o no. lo que puc dir es que fa uns mesos veni de cala galdana i a la alçada se santa elena vaig veure un objecte de color gris que estaba aturarat durant mes de un minut, sense que es mogueis, no se lo que era,ero no li vaig donar molta importançia i no u vaig graba ni res. pero xerrant am gent me va comentar que ell havia vist algo igual del que jo vaig veure,y que de repent va desapareixe. no se si era un ovni o no, pero molt normal no era axi que en joan te es meu respecte

user ET | Hace más de 9 años

És ben cert que no fan cap bé aquestes fotos, igual de cert que no tenc possessió -ni fer-hi prop- de cap veritat. Potser el que he exposat no era el millor exemple, però podríem anar més enrere i recordar èpoques en que la terra era plana, etc. I que voleu que us digui estimats. Creure que el que no es pot fer a la terra no és possible en cap més punt de l'infinit univers, perdoneu-me, però si que és d'ingenu. Sinó, perquè es destinen milionades per enviar uns pobres cientifics a fer experiments a l'espai? Jo només dic una cosa: No afirmeu amb tanta rotunditat el que no podeu afirmar, entre altres coses, perquè no sabeu. I una pregunta més, els que no creieu en la possibilitat de vida extraterrestre, creieu en Déu??

user dimensionado | Hace más de 9 años

Las distancias son largas en el universo para unir civilizaciones, pero para salvar el tiempo que requiere ese desplazamiento existen los llamados agujeros de gusano, o eso dice el stifen jauquins.

user Toni | Hace más de 9 años

Totalment d'acord que no ho sabem tot, i que coses que ara ens semblen imposibles d'aqui 50 anys podrien ser posibles. Però fotos trucades i muntatges com el que surtia en aquesta noticia no ajuden gens, tot lo contrari

user Això no és Sildàvia | Hace más de 9 años

Perdona ET, si a un dels anys 40 li expliques la possibilitat de fer una videoconferència i li idius que ho feras amb un sistema de satèl·lits i amb antenes terrestres de transmissió recepció, segurament et dirà que si fossis capaç de posar un satèl·lit en òrbita et creuria. I això només és una limitació tecnològica del moment, relativament fàcil de superar.En canvi, recórrer a fabulacions de què es troben tecnològicament i científicament tan avançats que no ens ho podem imaginar crec que t'equivoques del tot. A més, les distàncies són tan grans a l'Univers que resultaria materialment impossible el contacte entre civilitzacions, a banda que no tindrien ni sentit ni finalitat pràctica. En fi, si hi creus, molt bé, però no vulguis titllar als altres d'ingenus i vaigs de perdona-vides com si tu estessis en possessió de la veritat.

user ET | Hace más de 9 años

Com m'agradaria veure un escèptic dels anys 40 explicant-li que és una vídeoconferència i que la feim amb una pantalleta que duim dins sa butxaca, per exemple. No subestimeu el coneixement, ni cregueu que ho sabeu tot en aquest món, perquè no sabeu res.

user Paquito | Hace más de 9 años

Yo el 20 de noviembre de 1975 vi como aterrizaba una gran bola de fuego de múltiples colores en el congreso de los diputados. Desde este día España va bien y cada año mejor.

user avistaMIENTO | Hace más de 9 años

Curiosamente, la mayoría de fotos de OVNIS, son de cuando era raro tener una maquina de fotos. Curiosamente, ahora que todos llevamos una en el bolsillo las 24 horas del día, los "avistaMIENTOS" son escasísimos....