user Estudiant Indignat | Hace más de 9 años

No és innovador aquell que decideix invertir en una o 10 rotondes modificant una carretera tan sencilla com sa Me-1. Si a dia d'avui pensam que aquestes obres dónen i donaràn feina a un gran nombre de treballadors, també és necessari pensar que s'illa, sa nostra illa no tornarà a ser sa metixa. Fa temps es va fer es desviament de Ferreries, però no es tracta de mirar què ha fet un o què ha fet s'altre, sinó de pensar amb el que és important i necessari. Crec i afirm que d'un color o un altre tots sabem que ses rotondes són exagerades, que sa carrtera necessitava certs canvis, però hi ha altres alternatives. Rotondes = menjar per avui i fam per demà.

user cabildu | Hace más de 9 años

para seguim, jaaaaaaaaaaaa,jaaaaaaaa,lo tuyo se llama hipocresía, tienes razón en lo de la protesta del pueblo,pero tienes que saber que heran muy pocos los ferreriencs que pedian la variant,pero construir un tunel en la isla mas plana del mundo,y la mayor megarrotonda del mun do vamos lo dicho HIPOCRESIA.

user escalerita | Hace más de 9 años

se reunirán así cuando quieran gastar el dinero en la escalerilla del puerto de mo?????

user Seguim! | Hace más de 9 años

A tots aquells que tenen com a únic argument xerrar de les obres de Ferreries els hi diré que els projectes no tenen res a veure. La variant de Ferreries es du a terme després de desenes d'anys de protesta del poble, era una necessitat, no com aquestes obres que no són res més que un projecte d'interessos personals. A més, GOB va proposar una alternativa a la variant de Ferreries, però era molt més austera i no va seduïr prou als interessos del Consell. I avam si enteneu que no esteim en contra de la millora de la carretera, esteim en contra d'unes rotondes que són absurdes, exagerades i innecessàries.

user noino | Hace más de 9 años

de cada dia tenc mes clar que votare pp, aquests del gob no em manipularan.

user SOS parits | Hace más de 9 años

Quina por aquests del GOB... NO a tot, SOS!!!!! `gràcies Consell per generar feina pels monorquins, aquests del gob se pensen que vivim des cacas de pardal!!!!

user Lucia | Hace más de 9 años

Dónde estaban los del GOB cuanso se contruyo la variante de Ferreries?

user SOS jajajaja | Hace más de 9 años

jajaj SOS MENORCA, només veure saquesta paraula ja és per partirse de riure, acabarem malament amb aquests ecologistas de doble moral, sino al temps

user jordi | Hace más de 9 años

Dudas, ¿dónde estaba esta gente cuando se construyo la variante de Ferrerias? pero viendo las caras, IU-PSOE-PSM-GOB. Los únicos que se salvan son los de IU, que no gobiernan nunca. Ver al PSOE-GOB-PSM con estas camisetas es una vergüenza, la gente os tiene calados!

user hala madrid | Hace más de 9 años

No es pot governar a cop de ¨mani,¨que esperin a treure més vots a ses eleccions i després podran triar lo que vulguin fer.CANSATS.