user Carolina Desel | Hace más de 9 años

Respecto totes les opinions d'aquest forum, som lliures per pensar el que volguem. No volia intervenir, només vull deixar constància del meu currículum, ja que veig que s'opina sense coneixement del mateix. Estic llicenciada en historia de l'art, un màster en museologia, un postgrau en gestió cultural, i un màster en educació i museus. La meva plaça de directora del musèu dera Val d'Aran la vagi treure per oposició. La llei de museu a de Catalunya específica que per ser director de museu a has de tenir estudia específics en museologia, la llei de museu a de les Balears no especifica una formacio, cal ser llicenciat. Per altra banda estic a disposició de tots els menorquins, hem podeu trobar al Museu de Menorca. Moltes gràcies.

user lector | Hace más de 9 años

no explican qué titulación es necesaria para ostentar el puesto, lo de libre designación se comprende mejor,

user Blue_color_del_PP | Hace más de 9 años

La gran "experiència" i currículum dels càrrecs de lliure designació són, principalment i en primer lloc, la filiació política. Ja en pots tenir de currículum, que si no ets "dels seus" no et nomenen res.

user blue | Hace más de 9 años

Lo fácil es desacreditar detras del anonimato de un teclado,la linea curricular de la nueva directora se puede consulta en google,alguién joven y con mucha experiencia,igual es la persona que necesita el museo para ponerlo en el lugar que se merece.Bienvenida,trabajo y mucha suerte.

user emma | Hace más de 9 años

penos

user MUNTANYA | Hace más de 9 años

esperem que no duri també 40 anys en el càrrec! que amb un quinquenni n'hi hagi prou...

user Menorquín viajero | Hace más de 9 años

Tením historiadors, arqueòlegs, bibliotecaris, catedràtics, professors i historiadors d'art menorquins, joves i ben preparats treballant a arreu d'Europa perquè ací no tenien feina ... i anam a cercar algú de fora per dirigir el Museu de Menorca? Alguan cosa no fem be ... ¿"Libre designación"? ¿PP? Ah ... ja està tot dit ...

user No hi ha ningú... | Hace más de 9 años

No hi ha ningú capaç a Menorca d'assumir aquest càrrec? hem d'anar a buscar gent de Lleida per gestionar el Museu de Menorca? lliure designació? El maig, nou director si cal? Opino que hauríem d'estirar dels borsins o del propi SOIB i segur que trobaríem a personal prou capacitat per a desenvolupar aquestes tasques. Hi ha molta gent preparada desaprofitada a l'illa.

user Perico | Hace más de 9 años

¿Emblemático? Pero si nunca hay nadie, los turistas no saben ni que existe por su lejanía de las calles principales, muchas de las vitrinas no pueden ser abiertas, le falla el aire acondicionado, sólo hay expuesto una mínima (muy mínima) parte, la didáctica es pésima, no hay visitas guiadas (y si las hay pasan desapercibidas), siempre hay los mismos libros en la librería, las personas que te cobran la entrada parecen voluntarios, no te dejan hacer fotografías (si dejan en museos como el British, el Louvre, las Galerías Vaticanas, etc. ¿por qué aquí no?, etc.

user Crític | Hace más de 9 años

Lliure designació és un eufemisme per dir que l'Administració posa a la persona qui vol a un lloc determinat. I és cert que no és una il·legalitat, és simplement una arbitrarietat legal que impedeix que la gent amb més mèrits administratius arribi a ocupar una plaça de responsabilitat i ben retribuïda. Però això no només succeeix en aquest cas. De cada cop hi ha més càrrecs de lliure designació i així, els polítics de torn, poden fer i desfer al seu gust i sotmetre els funcionaris dòcils i servils a les seves pretencions. Aquesta "flexibilització", obre les portes a moltes coses.....