user Mentira | Hace más de 9 años

Ayer ya salía una encuesta parecida para Maó. Son falsas, por la sencilla razón que Podemos no se presenta a las elecciones municipales. Lo han dicho y repetido multitud de veces.

user Tomeu | Hace más de 9 años

RESUM enquesta increïble segons la qual el PP arrasaria amb un 47,7 dels vots quan per tota Espanya no li donen més que un 20

user Pericu | Hace más de 9 años

En referència a "qui el vigila"... Sa pregunta que faria jo és: Qui creus que no el vigila a "el vigilant de UPCM"? Creus que després de tota sa corrupció que ha destapat aquest equip no han cercat ses mil maneres de enfonsar-lo?¿? Pots estar ben segur que el vigilen i de ben a prop però no troben absolutament res... Cosa que t'hauria d'alegrar. Veure que sa gent honesta encara existeix.

user Biel | Hace más de 9 años

Caramba!! Esto parece un copiar pegar de las ultimas elecciones... El pp muy igual y a UPCM tb le estimaban 0 ediles o milagrosaente 1. Al final fueron dos. El periodismo también se rige por el sistema d'Hondt?

user seny | Hace más de 9 años

Inocentemente vamos a votar a las iglesias que no tienen nada que ver con el cristianismo, que por desconocimiento suponemos mejores Cuando manden nos mantendrán firmes y mirándonos por encima del hombro.

user mari | Hace más de 9 años

Jo em penso que pujaran tots el PSM, UPCM i podemos, el PSOE es quedarà igual o perdrà una mica i el PP si que perdrà molts vots.

user oposició | Hace más de 9 años

L'oposició està per "vigilar" o millor dit controlar als que governen que són els qui prenen les decisions a través de decrets dels regidors de les diferents àrees i acords de la junta de govern i porten el dia a dia de l'ajuntament i aquesta funció la fa molt bé upcm, de vegades sembla que són els únics que fan un treball seriós d'oposició, el que no existeix ni aquí ni a cap altra banda és és una oposició de l'oposició perquè l'oposició no governa i només decideix quan s'aprova una moció en el Ple, però para això fan falta els vots de diversos partits i els plens són públics amb "llum i taquígrafs".

user Qui el vigila? | Hace más de 9 años

Me sembla molt lloable el paper d'UPCM com a vigilant dels corruptes dalt la sala, ara bé, qui vigila el vigilant?

user Tonio | Hace más de 9 años

Je, je, je, Tonia, esta encuesta solo se la creen los que les conviene y la mayoría de los comentrarios tienen votos positivos, de momento no habéis ganado más que una encuesta pero las elecciones las perderá el PPSOE, consuelate pensando en la parte positiva para tí, que podrás seguir escribiendo contra los que escribes.

user bep | Hace más de 9 años

Idò Tonia, ni la falta de professionalitat d'una minoria, ni la poca qualitat d'una part de l'oferta complementària, ni alguns preus abusius, ni la falta de diferenciació, ni les actituds d'alguns que es carreguen cada dia el nostre producte turístic, ni la corrupció que ha dessagnat a tantes administracions i malbaratat diners a dolls en infraestructures inútils, ni les asfixiants pujades d'impostos que han ofegat a tantes empreses i famílies, ni les retallades abusives en prestacions socials i assistencials bàsiques, ni els rescats a la banca privada amb els diners de tots, ni les desastroses polítiques econòmiques dels últims governs del PPSOE s'han carregat res?. Ni a Ciutadella, ni a tota Espanya? No que va. Aquí l'única cosa que pot "cargarse Ciutadella" és que tenim un partit que lluita contra la corrupció, denúncia i impedeix que tirin els diners dels contribuents, fa les coses amb sentit comú, no deixa pujar impostos, ha baixat sous dels polítics, eliminat privilegis i mira pel bé comú. Idò no Tonia! I aquesta enquesta amb aquest "subidón" del PP en hi ha prou amb estar en contacte amb la gent del carrer per veure que no té ni cap ni peus.