user bailarina de bob esponja | Hace más de 9 años

enhorabuena por el trabajo bien hecho . gracias partido pp volveras a tener muchos votos .

user l'amo de son carabassa | Hace más de 9 años

HI HA DUES COSES INFINITES: L'UNIVERS I L'ESTUPIDESA HUMANA, DE LA PRIMERA NO N'ESTIC SEGUR (ALBERT EINSTEIN) ANEU VOTANT ALS PARTITS NACIONALISTES ESPANYOLS QUE US BUIDEN SA BUTXACA.

user Bep | Hace más de 9 años

Està ben aclarit el que és Menorca, ens costa moooolt fer canvis a nivel ideològic passi el que passi. Abans erem republicans i açò ho vam pagar durant la dictadura. ara estam morts de por de manca d'inversions (encara més) si no votam a la dreta. Estic d'acord que aquesta enquesta està "cuinada" del tot perquè surti el resultat de l'article. No dic que les dades siguin falses, però a l'estadística sortirà com a jo m'interessa. Per cert, si torna a sortir el PP és per fer un pensament... (el PSOE tampoc interessa), és hora de cercar alternatives.

user Para votante | Hace más de 9 años

No se en que país vives, lo que está claro es que no vives en el mismo pais de los aeropuertos y autopistas fantasma, de las obras faraónicas millonarias, las megarrotondas innecesarias, de Barcenas, Rato, Marjaliza, Granados, la contabilidad B. Un sin fin de derroches que pagamos todos los contribuyentes, rescatando los "negocios" que han creado, para después quedarse como directores de empresas salvadas con dinero público. Es un poco raro que digas que los demás derrochan, sin ningún dato objetivo, a no ser que te beneficies de las mordidas, es decir que seas una especie de barcenas.

user Dos dedos de frente | Hace más de 9 años

Hay que ser muy "TORPE" (por no poner un adjetivo hiriente) para votar a éste partido que ha expoliado, robado, indignado y avergonzado a todo una país. Séa en el CIME, en un Ayuntamiento... ó para la presidencia. Muy Torpe...

user Lógica | Hace más de 9 años

Si somos unos 90.000 habitantes y le han preguntado a 552, no entiendo como pueden poner margen de error 2,12%, si la muestra es menos del 1%. En fin...

user Pere | Hace más de 9 años

A les eleccions europees les enquestes d'aqui ja es van "equivocar" en un 20% i ara tornara pasar lo mateix. No em crec res.

user Masca | Hace más de 9 años

De ser certa aquesta enquesta (que ho dubto), em faria vergonya ser d'aquesta terra, on malgrat que aquesta gent ens ha expoliat i robat fins a límits increibles, encara se'ls voti. Jo no crec que la majoria dels menorquins siguin d'extrema dreta, però si és certa, revela que sí que ho son

user cromapons | Hace más de 9 años

No som simpatitzant del PP, tot al contrari, pens que és el partit que més ens ha robat, que més ha destruit Menorca i que si es veritat la informació, ja ens podem despedir de la Menorca que tant maravilla a la gent que ens ve a visitar. El PP te un plan per Menorca i aquerst plan passa per convertir-la amb una illa cara per al turisme, plena de cambrers i dones de la neteja indigenes, una illa on els nostres al.lots no trobaran llocs de feina un cop acabada la seva carrera i tindran que marxar fora per aconseguir una vida digna i treure profit de tants anys de sacrifici.Aquesta és la Menorca que ens ve damunt si el PP guanya un altre cop, el que m'extranya és que hi hagi menorquins que ho vulguin, peró tot pot ser.

user fachascucarachas | Hace más de 9 años

Los españoles, ese pueblo ignorante y orgulloso de serlo.