user Un Menorquín | Hace más de 9 años

Si el poder ver estos canales no nos cuesta un duro...que se vean, pero estos y los del resto de España, telemadrid, canal sur.... y que cada uno vea el que le dé la gana. Si hay que pagar ..... no está la cosa para pagar nada.

user Menorquina | Hace más de 9 años

Una pregunteta tonta, ja que som un poc ignoranta amb temes "sintonitzadors". Perquè no puc veure altres canals autonòmics? Per exemple de canaries, càntabra, vasca... Etc

user emma | Hace más de 9 años

se nostre llengua es catala no castella

user 2015 | Hace más de 9 años

Si no t'agrada TV3, no el sintonitzis, però no ho prohibeixis als qui el volen veure. A jo no m'agrada Tele5 i mai del món estaria a favor de sa seva prohibició. Aquí, igual que a s'enquesta sobre aquest tema, hi ha molt de trol i molt d'opinador polític, sa maquinària electoral està en marxa i esteim arribant a uns nivells d'intoxicació i manipulació que fan fàstic. Viu i deixa viure, que cadascú miri es canals que vulgui.

user MENORQUIN1 | Hace más de 9 años

Para que, en mi casa nunca se vieron.- Acaso en las provincias catalanas les preocupa que se vean los canales nacionales, no, y todo por que se sienten conquistados por los españoles.- Pues eso en las Baleares no queremos nada catalán, ya que dicen que son ellos los que conquistaron Baleares y, no los Aragoneses

user Lámo de Son Bassa | Hace más de 9 años

Aqueta Mercadalenca veu molta tele , li recoman que fasi altres activitats mes interesants .

user Vengador | Hace más de 9 años

De verdad? Por favor, que se consigue culturalmente pidiendo esto? hacer el zapin mas largo?.

user I punt. | Hace más de 9 años

Perquè la gent no pensa abans de xerrar? Què us importa si es continua veient 3/24 i Super3? Si no us agrada, no us el mireu. A qui si ens agrada, i en especial als fillets i filletes que miren el Super3, hem de tenir tot el dret. Esteu dient de perquè no TeleMadrid i aquests canals. Ningú ho ha demanat mai de veure'ls? Us heu manifestat o proposat?. Tenir més canals a la tele no ens fa cap nosa. Cada ú, que miri el que vulgui.

user Enric | Hace más de 9 años

No tenc res en contra de sa llengua menorquina, ni molt menys. Dit aixó, el que si he de dir es que avui en día veure els canals de tv catalana fa verdader asco. Tots els programes son una mescla de desinformació, mal gust (per ex. Polonia...), manipulació i adoctrinament continuo.

user Hans | Hace más de 9 años

Tots aquets que no els agrada o ho no entenen? es català,menorqui,ciutadellenc com ho volguin dir!!!!!! que es mirin els altres 100 canals que hi ha castellano(lengua de castilla)!!!!!i ens deixin als que volem veura sa telavisió amb català!!!!!!!!.