user Tshhhh | Hace más de 9 años

Que facil és es recurs de dir fatxa. Així s'aclareix tot. U ets un socialdemocrata moderat neoultraindependista federalista capitalcomunista marxista ultrafondista ostia ara m'he liat. Fatxes que sou es del no ale!!

user lluissot | Hace más de 9 años

Remil dimonis, veient els lamentables comentaris que es poden llegir aquí qualsevol diria que Menorca està plena de fatxes. Fa vergonya llegir aquestes mostres tan evidents d'ignorància i degeneració. En Cuancosé deu estar més que content veient com ha aconseguit el seu objectiu de difondre l'insult i la ignorància total com a mètodes de "debat". Què patètic.

user lluissot | Hace más de 9 años

Remil dimonis, veient els lamentables comentaris que es poden llegir aquí qualsevol diria que Menorca està plena de fatxes. Fa vergonya llegir aquestes mostres tan evidents d'ignorància i degeneració. Hi ha cert odiador professional que deu estar més que content veient com ha aconseguit el seu objectiu de difondre l'insult i la ignorància total com a mètodes de "debat". Què patètic.

user Ana | Hace más de 9 años

Resumint: que es segueixen fent les 4 macro rotondes a doble nivell, a més de altres 2, entre Maó i Alaior per 10 o 12 o 14 mil-lions d'euros i no s'inverteix quasi res en turisme, ni en creació de feina...i molt menys en sanitat o educació! Al proper maig votem en consciència si us plau

user A Tomás | Hace más de 9 años

Una cosa es la manifestació de diumenge a Maó, on tot era legal i amb tots els permissos; i l'altra el tall de la carretera, que era dissabte a Alaior (sembla ser que per alguns, cada dia és diumenge).

user UndeLo | Hace más de 9 años

Per en Lluis! Es qui mescla ous amb Caragols sou tots aquells que feis de sa millora dun Tram duna carretera general on no es Fa mes que sa variant de ferreries per arma politica e ideologica! Es Cartel que us podrieu penjar seria..."Qui estima s'Esquerra es Manifesta" salut!

user musol | Hace más de 9 años

une sega es une "becada",une becada es un xubec

user avam Lluis... | Hace más de 9 años

Avam Luis si ho entens: tu pots reclamar lo que vulguis i com vulguis, encara que amb sa teva educació ja m'imagin que no ho saps fer d'una altra manera. Lo que passa es que els qui esteim d'acord no feim una manifestación ni tallam sa carretera. No creus que si sa majoria estigués en contra de ses rotondes hi hauria anat molta més gent? S'Administració fa molt bé en ingnorar a quatre en front a sa majoria, D'açó s'en diu democracia.

user a cada un lo seu | Hace más de 9 años

A veure,lo que esta clar ès que els que van anar a sa mani tenen lo que han de tenir i punto.Aixo de agafar s'ordenador i escriure ho faig hasta jo....i mira que som torpe,torpe......anims a tots es que defensen lo que pensen..i jo crec que tenen la raò.

user Tomás | Hace más de 9 años

El cortar el transito en una carretera y perjudicar la libertad de transitar a las personas, siempre es ilegal.