user Queflacquets | Hace más de 9 años

Ciutadellenc for president!! El món necessita mes gent com tú.

user Menorquina | Hace más de 9 años

Crec que des del principi els que tant els criticau, no heu entès que el premi que ha rebut el grup The other side, no és per sa música que toquen, ni perque fan homenatge a Pink Floyd. És un reconeixement per tota sa feinada que estan fent per fer arribar el nom de "Menorca" a tota sa gent que va als seus concerts. Per s'esforç i el cost que suposa desplaçar-se desde Menorca i perque han aconseguit en menys de 2 anys fer per Menorca el que cap polític ha fet en sa vida. Marga

user tonia | Hace más de 9 años

Enhorabona a lamo de son blanc..

user Ciutadellenc | Hace más de 9 años

Queflacquets posaria sa ma a nes foc que conec bastants més músics que tu i no me cremaria, a tots els que t'he mencionat els conec personalment, aixi com tots es de the other side, no se qui ets, (m'ho imagin..) però no crec que puguis venir tu a donar-me lliçons des panorama musical a Ciutadella, Menorca en general. Sembla que t'estas excusant, ja t'he dit que no hi ha cap grup actualment a menorca que faxi sa gira que fan ells, evidentment te molt de mèrit, simplement, dic, que es premi a Ciutadellenc de s'any no els hi donaria a un tribut, si no t'agrada lo que dic, enhorabona per tu, te pots posar un pin i fer-te un floc. Reiter per si no t'ha quedat prou clar, conec a tots es the other side i m'hi duc prou be, i açò no vol dir que no pugui donar sa meua opinió, mes faltaria.

user Queflacquets | Hace más de 9 años

Ciutadellenc, com que no tens gaires llums, deixa'm que aturi aqui aquesta discussió. Tu li donaries a un altre? Fantàstic. Jo trop que ralles sense coneixement de causa. Sacrifici? Deixa'm dir-te que per surtir tantes vegades fora de s'illa...i tanta gent, algo de sacrifici fa falta. I tu..coneixes a tots es músics de s'illa per afirmar que no hi ha ningú mes que en Bep Marques que ho doni tot per sa música? hahaha...Res tiu...poca llum, molt poca. Un aplauso gros per Leonmanso, Guiem, Cris, etc...pero lo que han fet aquesta gent (i lo que faràn) te molt de mèrit. S'enveja vegades es molt punyetera.

user Toni | Hace más de 9 años

Es igual qui s'hagi enduit es primer o segon premi. NOMES SON 2 PREMIS per categoría. Baix es meu punt de vista tots dos son "ciutadellencs de s'any", i que et destaquin entre tants i tants que es dediquen a la cultura, que importa si ets bronzo o plata? T'han destacat. Ciutadellenc, entenc que el vols dir, pero el merit no es el color del fabiol, si no que te'l donin.

user Ciutadellenc | Hace más de 9 años

Queflacquets, jo també he vist s'espectacle dues vegades, si, com ja he dit anteriorment son es millors imitant a pink floyd, ( he vist varis tributs diferents) mes fas gracia amb lu de "palabras mayores" és es problema de no haver anat més enllà de maó... A Menorca a sa que destaques un poc...ja no hi hanres millor. Ho torn a dir, si que es mereixen un reconeixement perquè ni hi ha gairebé grups. menorca que girin con ho fan ells, però reiter que crec que es premi és mes merescut a altres artistes, quedara lleig que en digui uns quants però, Guiem soldevila, cris, leonmanso, delen, Bep Marquès ( no he vist mai cap persona que ho doni tot com ell per sa música, te pot agradar mes o menus però es així) però clar, si lo que se valor es s'Orgull Menorquí enlloc des SACRIFICI, pos, enhorabona a tots. The ther Side, no me representa.

user Menorquí | Hace más de 9 años

Ciutadellencs, teniu es mes gran de tots i no el sabeu apreciar, en LEONMANSO. Per altra banda me sembla ridicul un premi per Ciutadellencs. Sou tots menorquins, cap altre poble fa aquestes coses. Ja som prou petits.

user Queflacquets | Hace más de 9 años

Ciutadellenc...m'estim mes que me representin ells fora camp que tu. Que s'ho meresquin més o manco que en Joan Mesquida, es algo que no hi entr perque m'es ben igual, pero lo que dius no te massa sentit si pensam que sa majoria de concerts que duen a terme una banda de musica i es corresponent director, son interpretacions de compositors com Betthoven, Mozart, Schubert, Stravinsky, Gershwin, Porter i un llarg etcètera, es a dir...TAMBÉ FAN VERSIONS!!!. Que aquest grup, sense massa recursos, hagi fet tot lo que ha fet fins ara, es mereix un reconeixement...sigui de bronze o d'argent. Jo he vist s'espectacle vàries vegades i, company, son "PALABRAS MAYORES". Que aporta? Orgull menorquí exportat a sa península amb un espectacle de primer nivell. Tu que aportes?

user Es Moix Negre | Hace más de 9 años

Ciutadallenc, tens raò, a lo millor no ho entens.