user Escarabat | Hace más de 9 años

Soy libre ,vivo con los ojos muy abiertos,pero soy de los otros y te he votado en negativo.Eso si,a mucha honra de no ser de los adoctrinados casposos como tu.

user formatge tendre | Hace más de 9 años

Adoctrinamiento: vostè té molt mala bava i es nota que no coneix aquestes persones, i també es nota que no sap res del que es fa a les escoles... i a més a més es nota que vostè està ADOCTRINAT per dir el que alguns partits polítics volen que digui sobre el professorat... em sap greu que tengui vostè tan limitada educació.

user Adoctrinamiento | Hace más de 9 años

¿Pues que casualidad no? Tres profesores encabezando esta lista. Escuché que alguien que decía que algunos de ellos no tenían ni idea de política, que se presentaban sin experiencia etc. Lamentablemente se estaba equivocando, llevan muchos años ejerciendo de políticos en las aulas, adoctrinando. Creen que una educación pública y de calidad significa una educación pública, de izquierdas y catalanista para todos. Los que viven con los ojos abiertos y son libres saben que digo la verdad, los otros ya podeis votarme en negativo.

user Ferreries | Hace más de 9 años

Que en Carre es torni a presentar com a nombre 1 vol dir una cosa, que sa gent vota a sa persona i no a nes partit, sort té l'Entesa d'en Carre perquè sino els votarien quatre moixos.

user Ferrerienca | Hace más de 9 años

És una molt bona notícia per Ferreries! Estic molt contenta! Ha estat i tornarà a ser un molt bon batle per es poble!

user Una opinió més | Hace más de 9 años

Sa veritat és que a n'es poble de Ferreries, en Carrer sempre ha caigut bé. Jo el vaig tenir uns anys com a mestre a Sant Francesc, i sa veritat és que com a mestre "xapó" Ara bé... com a batle... ha demostrat ser ben fluixet... Durant ets anys que va ser batle, es poble va anar clarament a pitjor... i tots ets anys de govern del pp, tampoc ho han millorat. Un altre tema a part és que des de fa un "xinxer" d'anys només hi va ell a davant... no sé si és que no hi ha ningú més prou capaç dins es partit o que a ell ja li agrada poder anar sempre de primer...

user Pau | Hace más de 9 años

Que xerri amb castella no tenc cap problema, pero que digui Ferrerias si que te un problema perque Ferrerias no existeix, no es com Mao-Mahon a Ferreries nomes es Ferreries.

user per ferreienc | Hace más de 9 años

quin problema tens que xerri que escrigui am castella? que es un delite?

user ferrerienc | Hace más de 9 años

Sr. "de la calle". Vosté que encara viu als anys quaranta o cinquanta? Que encara posa Ferrerías i escriu en castellà?

user Bé. | Hace más de 9 años

Sense cap mena de dubte, uns del millors Batles que ha tingut es poble en molts d'anys.