user INCOHERENCIA | Hace más de 9 años

Y ponen la foto del que irá de paisano???

user Xiprinant | Hace más de 9 años

Al qui viu a València: hauria de notar la diferència cultural en l’us dels petards entre aquí i allà. A València és un fet cultural i és un objectiu diferent. Aquí és sempre per veure qui la fa més grossa, a veure qui fa més destrossa amb el petard. Ademés, aquí quan arribes als 16-17 anys deixes de tenir cap interès pels petards. Per tant, els petards aquí no són cap simbol cultural com a València, sino un instrument dels menors per potenciar el gamberrisme que molts duim dins a aquella edat. Sortirà el qui dirà que això són casos exepcionals, però no es pot negar que cada any ni ha i causen danys materials que en cap cas paguen els qui es lucren de vendre petards.

user potator | Hace más de 9 años

igual que no entenc com poden afirmar que pero xalar molt hi ha que beure molt..tampoc entenc que te de divertit tirar petardos....es tirar es doblers..pero bonu hi ha gent per tot

user bielet | Hace más de 9 años

Juana Mari Pons ampliant l'horari per decret ordeno i mando sempre per perjudicar als veïns.

user desde la C valenciana | Hace más de 9 años

som de Menorca i ja fa un temps que visc a una ciutat de la C valenciana, aixo es el mon al reves, alli tirant petarts en carnaval, i aqui ni un, res de res, segur que no es perque en menorca agradi la polvora mes que aqui, que en tiran per cualsevol cosa, mes be es perque aqui saben que en es mes petits tambe els agrada es carnaval, i aixi el disfruten mes. Nomes es tracta de ser un poc mes tolerant i comprensiu, o no?

user Paquito | Hace más de 9 años

Mejor sería vigilar los botes de espray. Manchan, molestan, irritan, y además tienen la sana costumbre de dejarlos tirados por el suelo, he visto resbalarse a mucha gente por culpa de estos botes.

user ciutadellaPPforever | Hace más de 9 años

m'importa poc si posen vigilancia o no, pero es ridicul posar-ne i nomes ... som de ciutadella i som...

user Andreu | Hace más de 9 años

Jo he vist petards dins cendrers i explotar en mil vidres a ses voltes. He vist petards dins botigues. El meu fill petit no volia sortir a fer una volta per por als petards. La reducció de petards els darrers anys ha estat l'èxit més gros del carnaval de Ciutadella.

user Patat. | Hace más de 9 años

En Alaior,hace unos años,no se si ahora,se habilito una zona para que niños y adultos se desfogaran tirando petardos.No molestaban y se quedaban satisfechos.Es como ir al futbol para insultar al arbitro,asi se quitan el mal genio cuando estan con su mujer.

user anonimo | Hace más de 9 años

Es necesari es control des petardos, fa uns 3 anyshi va haver molts dessastres. S'ha de controlar