user carlete | Hace más de 9 años

IB3 ha mejorado mucho y esto es un montaje. Seguro que no pasa nada.

user joan | Hace más de 9 años

Crític i Felip. IB3 va ser creada pel Partit Popular, Matas, a imatge i semblança e canal 9. Després, és cert, que el pacte també li va donar canxa.

user 404 not found | Hace más de 9 años

Pel fet de que la televisió sigui un punt de propaganda, arribar a la conclusió de que s'ha de tancar,hem de pensar que ja podriem tancar laTVE , que esta tocada del mateix mal. El fet és que els organismes rectors no són plurals i cada vegada que canvia el govern canvia el punt de vista.El mateix passa amb la radio. Altra cosa és que els continguts siguin flacs de manera que no saps si és fet aposta o uep, és que el cervell no els dona per a més.

user Lógica | Hace más de 9 años

¿Y por la manipulación y el enchufismo nada no?

user Crític | Hace más de 9 años

Felipe, És cert que IB3 fou impulsat pel pacte de Govern, com un mitjà teòric per afavorir el desenvolupament de la indústria audiovisual de les illes i com un mitjà per potenciar la llengua catalana. La veritat és que ha estat un fracàs en el dos sentits: d'una banda, i en bona mesura, només s'han afavorit interessos privats i de l'altra el model lingüístic és contrari a la nostra llengua. Dit això i pel que fa a l'ús ideològic de la televisió, crec que has de convenir, que actualment l'ús propagandístic és major, i com exemple, aquells falsos debats en què cada setmana venia un conseller o responsable d'alt nivell i tres o quatre contertulians només l'ensabonàvem directament.... Però no discutiré aquest punt. Per mi la solució és no només controlar la despesa, sinó directament suprimir-la i destinar els recursos a coses més necessàries. I així, a banda de la despesa, tampoc hi haurà ús ideológic.

user Felipe | Hace más de 9 años

Señor Crític: estoy de acuerdo con su comentario, pero si usted pretende ser honesto con su crítica, debería señalar como culpables de ese derroche a los que se denominaban progresistas y defendían a capa y espada la televisión balear como instrumento de propaganda a su servicio. O sea,que la televisión vale si gobierno yo, pero si gobiernan otros no vale.

user Biel | Hace más de 9 años

Ib3 o pp3???????

user Crític | Hace más de 9 años

I, a banda d'això, IB3 costa, any rera any, duplica el pressupost inicialment anunciat.... Com pot ser això?. Qui ho permet? Per què?. Es de rebut que es gastin anualment 10.000 milions de PTA en l'IB3 mentre els serveis públics no funcionen com toca?. Perquè hem de tirar els doblers mentre la gent espera mesos per visitar un especialista o que l'opirin?. Perquè s'ha de finançar aquest mitjà de comunicació mentre no hi ha places suficients per a persones de la tercera edat?. Perquè la societat no destina aquest doblers a finalitats socials: beques menjador, ajudes domiciliàries, plans de formació i treball....Per mi la resposta és ben clara....

user Francisco Tur | Hace más de 9 años

No hace ninguna falta la TV autonómica, es de pésima calidad y muy costosa. Con los espacios para noticiarios que cedía RTVE desde siempre sobrava.

user Ex del PP | Hace más de 9 años

IB3, Matas, sede del PP, Son Espases, farmàcia de Bauzá, esto no se acaba nunca. Febr ser el espíritu de "Lo mostro".