user Carles | Hace más de 9 años

A ses Balears el que ens defineix és precisament en nom de ILLES,per tant deuria se IB com a illes que som. De totes maneres aquesta notícia d'agencia i sense nom me fa oloreta a extremisme dretà.

user Guillem | Hace más de 9 años

Els dominis territorials d'internet només son per a estats.

user Un Menorquín | Hace más de 9 años

Si realmente es simplemente pagar por el .cat .bal .ferre Con la que está cayendo y esta gente quiere gastar dinero público en estas chorradas?? Más valdría que se lo dieran a las familias necesitadas, y cuando esto pase, y todos estemos con la barriga llena....luego hablamos.

user Jo tenc raó | Hace más de 9 años

Jo vull un .bendelo

user Uno más | Hace más de 9 años

Estamos mezclando temas. Las denominaciones de dominios responden a dos criterios posibles: geográfico (.es, .fr, .de, .it, etc.) y de contenido o naturaleza (.com, .edu, .org, .net, .mil, etc.). Lo que no es de recibo es que ahora se inventen un nuevo criterio "lingüístico": si se ha aceptado por las autoridades de gestión de internet el registro del dominio .CAT es por un tema geográfico y no idiomático, independientemente de que cada uno es libre de registrar después el dominio que quiera por los motivos personales que considere. No juguemos a intoxicar, por favor.

user Madrileño | Hace más de 9 años

Yo quiero un .Mad y punto!!

user Això no és Sildàvia | Hace más de 9 años

Realment impressionant..... Els contraris a la nostra llengua ja no saben que inventar. Què pensaríeu si algú des de la península proposés fer un domini .mur per Múrcia; un .alb per Albacete, o un domini per a cada província de l'Estat?. Pensau que això ajudaria a diferenciar res?. Pensau que això contribuiria a millorar cap coneixement territorial?. O pensau més aviat que això és una bestiesa i que només contribuiria a dificultar l'accés a les pàgines que es troben en llengua castellana a la WEB?. Idò, això és el mateix.... I, a més, fet amb una clara voluntat política dels contraris a la llengua catalana... Simplement. Per cert, no estaria malament que els qui teòricament revisen els missatges retiressin comentaris com els d'iba, que contenen clarament insults....

user Crític | Hace más de 9 años

Perdonau, però algú ho havia de dir. Aquesta "reivindicació" no és més que un atac polític contra la llengua catalana: ni més ni menys. El .cat només defineix els membres de la comunitat lingüística catalana de la qual, tots els menorquins amb cultural, s'hi han de sentir identificats i orgullosos. La resta són simplement estupideses i curtó. I, a banda d'això, cadascú és lliure de crear la pàgina WEB amb el domini que vulgui... Fins i tot, no estaria malament reservar un .est per a les estupideses que hom pot arribar a dir!.

user Pere | Hace más de 9 años

Jo visc a cala Galdana i vull un .gal

user Biel | Hace más de 9 años

Jo vull un .ferr