user Francesc | Hace más de 8 años

@subvenciones no: retornat aquí estudiant els "errors" dels estudis electorals.Comprovant que no n'han après o que segueixen tan descarats com abans del 24M. La cuina segueix sense tenir en compte que els líders de MÉS són els més ben valorats i que a Balears la gent sap millor què és Ciudadanos.Ara els "cuiners" proven de justificar com els surt que el que al 24M va sumar 22 diputats de 59, ara sumarà 4-5 diputats de 8. El fonament és que la gent segueix pensant que votar l'opció de casa és tirar el vot, ignorant que ara hauria de perdre molts més vots, cosa que fa pensar als seus electors que sí que entrarà i, per tant, no cal votar una opció menys desitjada. També aposten per la tònica espanyola de fluctuació entre Podemos i Ciudadanos com a "partits emergents", ignorant que a Balears fa anys que se sap de Ciudadanos, fet que els va deixar en 2 diputats després que els "cuiners" n'hi fessin 8-9.

user subvenciones no | Hace más de 9 años

francesc, francesc, francesc, yo te resumo un poquito, como del 33% de indecisos el pp saque 1, adios al "sueño". lo bueno es que todo el mundo lo sabe pero es duro reconocerlo. preparaos y comprad pastillitas para los siguientes 4 añitos mas de pp. (menos mal, uff¡¡).

user Potemos | Hace más de 9 años

Un día votamos a Chiquiklicuatre porque estabamos hartos de Eurovisión, hicimos el ridículo en toda Europa. Ahora votaremos a Podemos porque estamos hartos de PPPSOE, volveremos a hacer el ridículo en toda Europa.

user Francesc | Hace más de 9 años

El canvi arribarà i serà més gloriós del que preveu cap enquesta. La majoria de votants del PP estan, ho reconeguin o no, empegueïts d'haver-ho fet. Tothom pot passar per una cosa així, així que res, a arreglar el que han fet malbé tots junts i per avall! No hi ha temps per lamentacions ni per passar es disgust a casa. Tothom a votar, que hi ha molta feina a fer!A Podem hi ha gent collonuda, però un moviment que ens arriba per la tele en base a problemes estatals, és de lògica i comprenc molt bé que molts dels seus participants prioritzin canvis de polítiques en el govern central. Per jo, cap problema, cadascú té les seues prioritats, faltaria més. Però el Consell no és lloc per prioritzar res més que les necessitats, les reivindicacions, les urgències dels menorquins. El Consell de Menorca no pot servir com a trampolí per res (ni de persones ni de projectes), i sé que la temptació hi és. Quin és el problema?? Que llavors pot venir allò que hem sofert tots aquests anys amb el PSOE: hem de callar i aguantar per no generar tensions i perjudicar el partit a Madrid. Per què pensau que, malgrat generar més riquesa que la mitjana, tenim menors inversions i serveis?? Per què pensau que han callat davant greuges com la manca de tractaments mèdics a Menorca, la mancança en els transports, en l'educació... i tot amb uns imposts terribles? Simplement perquè al partit no li interessa perquè ha d'aconseguir vots de bandes molt més poblades.Jo crec que amb açò també hem de fer un canvi de paradigma: per canviar Espanya, votar Podemos és una opció, i quan arribin aquelles eleccions allà serà. Però, què podria ser millor per representar la institució de nivell insular que una persona plenament compromesa amb les necessitats específiques dels menorquins? Us imaginau que a s'enquesta, allà on hi posa PSOE hi posés MÉS? Que el pròxim president del Consell fos na Maite Salord?Podria cohesionar un equip de govern plural si ha sabut batallar tota sola (val a dir que li devia resultar més fàcil gràcies a saber que es limitava a defensar allò que es poble també defensa al carrer) davant la barbàrie pepera i la inoperància psoera. No tindria altres barreres que la voluntat de la gent a l'hora de reclamar allò que els menorquins necessitam. Ens faria EXISTIR en el mapa polític on fins ara només som una minúscula porció de vots.Farem un canvi extraordinari sigui com sigui, i amb bona fe, coneixement i una forta convicció, tots junts anirem a bon port!

user Pere | Hace más de 9 años

Pues jo no crec que el PP arribi ni al 30% de votants. Amb lo motivats que ens han deixat aquests 4 anys de desgovern i les ganes que tenim molts de que arribin les eleccions. S'ho han guanyat a pols

user Go home | Hace más de 9 años

El batacazo electoral de PP va a ser histórico, el de PSOE el peor resultado en la historia de la democracia, el resto de partidos y coaliciones ciudadanas todas bienvenidas. Asesores, cargos de confianza, chupópteros y demás fauna PP-PSOE ir haciendo las maletas que somos tontos pero no tanto....Go home!

user OBJETIVO | Hace más de 9 años

Aquí que solo comentan los ANTISISTEMAS , que por cierto , viven del sistema , de PODEMOS.

user lo oigo grandes!! | Hace más de 9 años

Tienes razon grandes! Lo oigo, lo siento, TIC-TAC

user JoaN | Hace más de 9 años

Los ciudadanos ya podemos estar algo mas tranquilos viendo la que se avecina jejeje... Adeu pp... os lo habéis ganado a pulso, el pertenecer a la Banda de la Caja B y ser el partido mas corrupto, embustero y estafador pues tiene su trofeo el cual os entregaremos mediante las urnas todos los ciudadanos... se de buena tinta que en el pp de Maó es tan de los nervis...ufff... y uno de ellos precisamente es el que pone a parir constantemente a Podemos por facebook, ehh Alejandrito... en la empresa privada no creo que trabajes nunca, pues no desean personajes sin estudios ni sin experiencia...

user cesc | Hace más de 9 años

Podemos vol dir com fer política a Menorca per no menorquins i per a no menorquins