user Pedriño | Hace más de 9 años

Aire nou al ajuntament, que falta fa, gent amb idees noves i que miren per el poble, perque son gent dek poble, no els de sempre i que han duit a s'ajuntament a la misera ruina, carregats de deutes i el poble fet una pena. Jo votare a Gent X Ciutadella. Amb ganes de canviar, a millor.

user juan jaume | Hace más de 9 años

Ni trols ni spseudonimos cuando da la cara con sus ideas es que cree en ellas.es facil criticar desde un sofa esperando que otros den la cara por vosotros, y si no os conviene partirsela Gxc son gente que da la cara y ademas si les das un mapa saben donde esta venezuela y singapur tambien. Algunos de los que contestan sin conocerlos solo sabriais colocar andorra y suiza, pero la diferencia es que necesitariais el ordenador para verlo primero

user Lpez | Hace más de 9 años

Camarero? NO GRACIES!

user Experimentsnogràcies | Hace más de 9 años

Jo votaré a Podemos, a Guanyem o a Gent x Ciutadella el dia en que m´agradi viure com un grec, un venessolà o un iranià. Els que hi ha son flacs, però aquests pot ser siguin molt pitjors. De moment, no. Gràcies.

user juanjaume | Hace más de 9 años

Estimat cesc: A gent per ciutadella a diferencia dels tradicionals partits de aquest poble, no miram ni les bochaques ni les influencies per triar es nostres membres. A gent per ciutadella nomes mus importa ses ideas y ses ganes de cambiar lo que esta mal fet i perjudica a nes ciutadellencs. Aquí tothom te dret a discrepar inclos voster. Perque estiguis ven informat de qui forma part de GXC sa te convida a venir a sa nostra reunió. Ya es hora de que qui volgui xerrar malament de qualsevol company de aquesta agrupació u faxi am millor arguments. Les forçes politicas que donan soport a GXC u fan perque saben que som gent seria, no venim a sa politica a guanyar dobles, sino a intentar racionar el que ia am la idea de que primer son les personas y les seves nesesitats.

user juan jaume mateu | Hace más de 9 años

con la agrupació gent per ciudadela por fin habrá en este pueblo gente que se preocupe de todas las personas.hasta ahora solo recibiamos promesas para que despues la realidad fuera algo totalmente distinto.

user cesc | Hace más de 9 años

Si gent com Camarero, Mae de la Concha... cansats d'anar a altres llistes.

user cromapons | Hace más de 9 años

Jo els votaré, Ciutadella necessita aire nou dalt sa sala i soobretot necessita saber perque esteim tant endeudats si tindriem que ser un ajuntament ric, amb tantes urbanitzacions, hotels, restaurants, negocis, xalets, piscines, on van tots els impostos? Durant mases anys ha manat el PP, amb la col.laboració del que ve arribar per "garnar" hi resulta que va garnar tot cap a casa seua, un altre lladre al més pur estil pepero.ara m'agradaria que aquests joves destapessin tots els robos que hi ha hagut, i sapiguessim on son els nostros doblers!!

user Endavant | Hace más de 9 años

Quelcom ha canviat a Ciutadella. Hi ha cada cop mes persones implicades per a que les coses canviín. Digué Joan Fuster que tota política que no facem nosaltres serà feta contra nosaltres. Aquesta és la causa per què neix Gent x Ciutadella. I als partits de sempre, que sempre han aplicat allò de tot pel poble però sense poble els fa por. Convido a qualsevol persona que assisteixi a les reunions de treball i veurà les formes de funcionament d' una agrupació d' electors i la diferència amb un partit polític. Jo tinc clar que votaré a Gent x Ciutadella. Estic fart dels partits de sempre. I el cert es que l'assemblea de Gent x Ciutadella esta composada en un 90 per cent per persones que mai abans s' havien dedicat a la política. Molts d' ells professionals qualificats en el seu àmbit i que estan regalant altruistament temps i feina a una bona causa.

user Pedro | Hace más de 9 años

Esto de que IU es un partido honrado supongo que es guasa, el partido de Moral Sendín que se gastó más de 450.000 euros con su tarjeta black, los complices del PSOE de los fraudes de los ERE y los cursos de formación a desempleados en Andalucía, el partido de Diego Valderas que se quedó con el piso de un desahuciado que era vecino suyo, el partido hasta el otro día de Tania Sánchez que adjudicaba contratos a su hermanito con la desfachatez añadida de tener la cara de decir que no sabía que era el gerente de la entidad a los que se los adjudicaba... y Podemos, dime con quién andas...