user Yaluy | Hace más de 9 años

Ja tornareu a votar el PP.

user Xec | Hace más de 9 años

Sili dimissió!!!

user suena a amenaza | Hace más de 9 años

Xec Coll Pons amenazas? Quién se atreve? Cloaca? Ratas? Qué miedo dais los tipos como tú. Tururu.

user Xec Coll Pons | Hace más de 9 años

Tienes razon,Paquito.A lo mejor si se exigiera el dni y foto no habria tanto cobarde que criticara alegremente.A ver quien seria el valiente que criticaria abiertamente con nombre,apellidos,dni y foto al PP, al Psoe, al Psm, a Upcm,a Podemos.Mucha rata de cloaca hay por aqui.

user Crític | Hace más de 9 años

I perquè no utilitzen els serveis jurídics de l'Ajuntament per obligar els anteriors tècnics a fer el que toca?. Una Administració pública no ha de pagar d'unes vegades un mateix servei. Això no ho faria cap particular, amb dos dits de front. Per què els polítics gasten amb tanta alegria els doblers dels administrats?. Es pensen que poden fer i desfer sense que se'ls demanin responsabilitats?. I si fos el cas, perquè no utilitzen els tècnics municipals disponibles?. En molts casos, han convertit els tècnics especialitzats en simples gestors dels projectes dels altres, quan els podrien fer ells mateixos. Això no només passa als ajuntaments, sinó també en moltes altres administracions, on s'abusa de contractacions externes, mentre els tècnics fan tasques de revisió i informes. Uns informes que, moltes vegades, els polítics intentes modificar a la seva conveniència o contracten afins que ho facin.... Ja està bé d'impunitat i de gestors incompetents que, a més, només pregonen la bondat de la seva acció i s'autodeclaren bons gestors....

user gemma | Hace más de 9 años

Sóc d'esquerres i vull dir que a Ciutadella tenim molta sort d'UPCM, són seriosos i honrats, s'ho treballen com ningú i fan la millor oposició al PP amb diferència. A un ajuntament el que compta és la gestió i no la ideologia, el control d'UPCM a l'equip de govern em sembla gairebé perfecte i donen una sana enveja. Enhorabona des de la discrepància ideològica. No els votaria per legislar a un parlament però per a l'ajuntament estic començant a pensar que són la millor opció.

user Paquito | Hace más de 9 años

Xec, mejor si pusiéramos la foto y DNI.

user Es moliner | Hace más de 9 años

"un arquitecto del que desconfiamos abiertamente y que en tan mal estado, y con tantos defectos, nos ha dejado el teatro». Y, por qué habéis firmado el proyecto,no tenéis asesores? Mira que nos cuestan un ... los asesores... No pagamos a un gobierno solo para que firme, para eso es suficiente con el arquitecto de turno, no? Fuera!, dimisión y a pedir disculpas y a invertir bien el dinero.

user Xec Coll Pons | Hace más de 9 años

Es triste reconocerlo,pero si para escribir comentarios en el periodico se exigiera poner nombre y apellidos y dni,estoy seguro que no llegaria a un 10% los que se atreverian ha hacerlo identificandose.Muy poca hombria(o feminidad) y muy pocos arrestos veo por aqui.Estoy ya se parece a los que van al futbol para desahogarse,porque su pareja los tiene amargados.

user Conseller | Hace más de 9 años

Sili, te puc donar un consell? Si tens un poquet de dignitat, dimiteix d'una vegada i deixa de fer el paperot, no te tornis a presentar més per ocupar un càrrec que te va gros i recupera la teua plaça de funcionària. Val més cobrar un poc manco i tenir un poc d'amor propi. Aquest poble no es mereix tanta incompetència.