user ferere | Hace más de 9 años

deu mos guard lo que s'ha de sentir... que si te presentes per l'esquerra perds sa feina? aquest és es gran fet? ara entenc com esta d'atur es país... si sa gent no es presenta és pq no te esma ni ganes... tractar de màrtirs a sa gent que es presenta a ses eleccions, s'ha de tenir molt poca decència per comparar a aquests "valents", amb sa gent que si que es juga sa vida per qüestions polítiques a altres indrets.

user juan | Hace más de 9 años

Ya empiezan los familiares enchufados.

user masca | Hace más de 9 años

lo normal d'alaior, és que el que es presenti a les llistes de l'esquerra perdi la seva feina......... Com voleu que es presenti algú que no sigui funcionari???

user Seny | Hace más de 9 años

És normal que la gent tengui por a presentar-se, només llegint els comentaris d'aquesta notícia veiem que la casta és capaç de qualsevol cosa per mantenir el poder en les seves mans. Sort que hi ha encara gent valenta que fa la passa i es presenta.

user Roberto | Hace más de 9 años

Delante de mi, en medio de la calle, le han preguntado a una persona si queria ir en la lista!!! Les ha dicho que ni hablar, por lo visto hay lio interno...

user jugarreta | Hace más de 9 años

Se trata de una jugada estudiada, ahora han buscado a personas las cuales, de haberse celebrado primarias no habrían sido elegidas, y así designados tendrán mas posibilidades de salir en puestos de cabeza, que es lo que en realidad estaban buscando.

user Maria | Hace más de 9 años

Vists els comentaris, a ca'l PP de Lo ( i la seva pagina de facebook,"Tots som Lô") hi ha un poc de nervis. Serà que tenen por? Tic, tac, tic, tac...

user En positiu | Hace más de 9 años

Jo a Lô ho tenc clar, votaré a na Coia. A nes resto d'institucions no ho tenc gens clar, estic per no anar a votar. Crec que es govern del PP a Lô ha estat molt positiu pes poble i no ha tingut res a veure amb es govern del PP a nes Consell o a nes Govern Central. El PP de Lô ha estat diferent a nes PP des resto d'institucions, enhorabona.

user un ex alumno de Maria | Hace más de 9 años

Si llega al gobierno la camps y trata a los vecinos de Alaior como trató a sus alumnos en su epoca de profesora vamos apañados. No quiero a gente tan superior y que se cree que sabe tanto en el Ayto.

user de pena | Hace más de 9 años

Viven en el mundi de yupi estos. Muchos encontraremos a faltar una opción más de centro como es el Psoe. Estos de junts x lo son los 4 radicales de la izquierda más sectaria de Alaior