user Sino | Hace más de 9 años

Que no trobau que hi ha una gran diferència entre veure un programa de qualitat com pugui ser Thalasa o veure com fan un arròs brut cada dos dies?. Els menorquins hi perdem i molt.

user VERITAT | Hace más de 9 años

A veure,deixant apart es tema de sa llengua (mes val no xerrar d'aixo amb aquet govern que tenim),lo que tambe es important es que aquestes cadenes son les uniques que aporten una calidad contrestada dins sa mediocritat.Pero sembla que aixines ja els si va be a n'els Bauza i varis que mos comanden.....quina pena.

user jaume | Hace más de 9 años

Los que estáis a favor de esta noticia no soy ni Menorquines ni habláis catalán ni entendéis nada en fin.... gente que vienen aquí y no es capaz ni de adaptarse ni nada, en todos los sitios hay chusma suerte que sois una minoría.

user Josu | Hace más de 9 años

IB3 es nuestra cadena porque tenemos que cederles nuestro espacio a las televisiones catalanas y no a otras? a caso ya no estara TV3 ? ah claro no basta...venga hombre. Decisión valiente y lógica. Con mi dinero no tenemos que pagar televisiones de otras comunidades que no sean la nuestra.

user Andaluz | Hace más de 9 años

Si claro sera por falta de información con cerca de 50 canales que se ven y encima se seguirá viendo TV3, pero que mas quieren estos catalane? Ya me gustaría a mi como andaluz que se viese canal sur. Para los nostalgicos de la doctrina catalanista decirles que esta internet.

user JEPETTO | Hace más de 9 años

¿ Y qué pasa con el multiplex que compró hace unos años el Consell Insular de Menorca y que nos costó entre todos los menorquines 60.000 euros ? pienso que que se podría aprovechar para algo ¿ no ?

user Curin | Hace más de 9 años

Por la misma razon que podemos ver las televisiones catalanas, tambien podrian conectar con la andaluza, la gallega, la vasca , la madrleña, etc, etc, todas son españolas, guste o no guste, las catalanas tambien

user Xiprinant | Hace más de 9 años

Qüestió tècnica? Quina forma d’argumentar-ho! Està clar que no ho és una qüestió tècnica. No seria una qüestió tècnica ni tan sols si s’hagués triat a l’atzar quins canals es segueixen emetent i quins no. Però no ho ha estat a l’atzar. Una o unes persones han decidit quins canals es veuran i quins no. Ja estan tots els multiplex plens? No. I encara que hi estiguessin, seguiria essent una decisió humana el triar quins hi entren. Al manco que assumeixin les decisions, en lloc de donar les culpes a la tècnica o als tècnics, gràcies als quals tot és possible. Tenir un repetidor d’uns canals no és de franc. No en xerra de com es paga tot?

user Fart_de_censura_PePera | Hace más de 9 años

El que haurien de fer es tancar IB3,tv que sols serveix per fer propaganda barata per a qui governa en cada moment.TV3 és una TV de qualitat i parlen amb sa nostra llengua cosa que provoca urticària en es PPeros...es vergonyos sentir en bauzá xerrant es català aixernagat....Ale tornem al nodo....

user cromapons | Hace más de 9 años

A València el PP ha secesionat la llengua, segons ells el valencià no és la mateixa llengua que el Balear i que el Català, el deixaran morir i l'empreran per fer riure com l'altre dia amb el ridicul del caloret. Aqui ara el PP talla qualsevol llaç amb el català, de mentre IB3 cada cop es més castellana que balear. Es patétic el silenci dels mitjans de comunicació con aquest, tan dispostos a recolçar la cultura, tan callats quan l'agresor és el PP.