user LO visto y no visto | Hace más de 9 años

A LO mejor sacan algo, no LO tengo claro

user Junts per Alaior (no "Lo") | Hace más de 9 años

Crec sincerament que molts dels que escriviu (escrivim) per aquí ens agada molt criticar. Us queixau que són funcionaris; i quin mal té ser funcionaris? Quan un al.lot de 16 anys guanyava 3000 euros servint cerveses, ningú hi pensava amb els funcionaris... I resulta que ara són els causants de tots els mals? Aixxxxx. Un funcionari ha passat unes oposicions PÚBLIQUES, obertes a tothom que s'hi volgués presentar. Cadascú és lliure de fer feina on li agradi i/o on pugui, i totes les feines són respectables, inclús els que són fills de papà i els hi ha tocat una empresa ja alçada. Tot aquest grup de gent es presenta per servir el poble, per dur els comptes i per intentar solucionar-nos els problemes. Que el PSOE i EU no ho van fer bé gastant el que no tenien i endeutant el poble a les totes? Totalment d'acord. Però crec que tots els que ho van causar, ja estan més que jubilats políticament xerrant. El PP ho ha tingut fàcil també per eliminar el dèficit: pujar un 40% l'IBI, i venga, a pagar tothom!!En Llorenç és una persona amb qui hi pots xerrar, i és molt senzilla. Ha treballat dur per arribar on és, en tots els àmbits de la seva vida, i crec que seria un bon batlle. Jo votaré per Junts per Alaior.

user Auxilio, peligro, SOS | Hace más de 9 años

La izquierda casposa hará LO de siempre.

user Canción de Lo mejor | Hace más de 9 años

Mira Lo, mira Lo, la puerta de alcaldar, mira Lo pasar el tiempo, la puerta de alcaldar. SOS que horror de canción

user Te LO dije | Hace más de 9 años

Si sueñas LOterrias, LO pillas

user rebolledomix@gmail.com | Hace más de 9 años

La pena de esta lista es que se lo están poniendo fácil a los incompetentes peperos sube IBIS-IVAS y demas impuestos y tasas. Por favor pepes "jubilen" a la señora. Cada vez se parece mas a la señora de Madrizz. ohhh penaaaa, alaior: toc..toc..toc.. ¿hay alguien? si...... soy yo..... la señora......agggg....nooooo hay alguien masssss ¡¡¡

user pajarito Volador | Hace más de 9 años

La jente no acuerda de los impuestos que nos a subido el PP y los recortes entados las entidades y Jedriatico que mas mas que les aprevitizado de laerencia adonde ah ido aparar que lo esplique

user diego | Hace más de 9 años

La chupipandi al poder!, si aquets son els proxims governants!, alaurencs, agafau es tapinets i partiu....

user jose | Hace más de 9 años

Mare meva, quin equipaso!, i açò és tot?, on és la plataforma ciutadana?. Si casi tots han estat polítics o pancatalanistes... Molt de hippie veig, no treureu ni 5 regidors, vos i jugau algo?

user | Hace más de 9 años

Enserio, qui no vulgui reconeixer que sa llista és totalment decepcionant, és que té un problema. Entenc que amb na Maria i n'Anselm, i amb sa deriva radical i pancatalanista que ha agafat Junts per Lô, hi hagi molta gent d'esquerres que no compartesqui aquesta fusió de partits. Dic que sa llista és decepcionant perque es qui som de Lô sabem que a nes nostro poble hi ha gent molt vàlida tant d'essquerres com de dretes, i a sa llista de Junts no n'hi veig cap. Sa llista està formada per gent de partit, ja sigui PSOE-EU-PSM-STEI-ERC-GOB, sa gent cada vegada més cerca postures menys radicals, menys sectaries, menys vengatives i sobretot més conciliadores, sa llista de Junts en sa major part està formada per gent (me sap greu dir-ho) radical, sectaria i vengativa. Jo me consider de centro i sobretot a Lô on lo que vaig a votar són ses persones, i com a persona de centro no me sap greu anar canviant a nes partit que vo ja que a Lô lo que m'importa són ses persones que hi ha a sa llista; i de moment lo que tenc clar és que sa llista de Junts per Lô no la votaré. Bon dia.