user A-ra-Bé | Hace más de 9 años

Ara var bééééé,.....la silla, es la silllaaaa.

user Áteo | Hace más de 9 años

IU aliandose con el obispado, esto ya parece una broma. En fin.....

user Paco | Hace más de 9 años

Ja, ja, ja, ja!!! Que bueno!!! Sara Casero independiente!!! Es como decir que el general Alejandre es del GOB!!! Me parto!!!

user Robert | Hace más de 9 años

Vaya, vaya, vaya. Cuanta hipocresia. Todo lo que no se dice es lo que todo el mundo sabe. Este es el modelo de IU ?

user Lectura corporal facial estridente | Hace más de 9 años

Esa mirada de espanto me da escalofríos para no dormir, como si viera un copiloto. Un rechazo psicosomático compulsivo con agravantes políticos

user Crític | Hace más de 9 años

Els resultats electorals, de vegades, s'explica per la manca de capacitat intel·lectual dels votants....Com a mostra, alguns dels comentaris. Són d'una misèria devastadora. No només des de plànol intel·lectual, sinó moral. A sant de què ve atacar els funcionaris, els membres del GOB i Caritas?. Segur que tots i cadascú dels membres d'aquests col·lectius han fet més per la societat i per Menorca que els que els ataquen. I, això, sense entrar en què són col·lectius molt amplis i diferents. Però perquè perdre el temps en explicar obvietats a qui no només no vol entendre, sinó que potser que tampoc pugui entendre?.A banda d'això, crec que és molt necessari que algú que provengui dels sectors assistencials dels més necessitats entri a la política activa i pugui mirar pels més desafavorits. Perquè, malgrat la pregonada millora econòmica, de la qual se n'han posat les medalles els del PP (de manera falsa, perquè no han tingut en compta ni la baixa del petroli, ni la política del Banc Europeu ni els canvis de la paritat amb el dòlar, entre d'altres), molts de membres de la nostra societat encara no ho han notat (ni probablement o notin a curt i mig termini).

user Arruix ¡¡¡¡¡ | Hace más de 9 años

La pandilla del "NO, NO I NO TORNEU ¡¡" funcionarios, funcionarios y mas funcionarios. Estos quieren ir a la playa, tender sus toallas y no encontrar a nadie. Turismoooo nooooo. Y a final de mes a cobrar ¡¡¡ Y quien os creeis que llena las arcas publicas, los funcionarios, los goberos..venga ya ¡¡¡

user heidy | Hace más de 9 años

Espero que la gente tenga la suficiente cabeza como para mirar más allá de pantomimas yankis y detecten en estas listas la calidad humana y comprometida de las personas que dan un paso al frente en ellas. Listas potentes y esperanzadoras de izquierda, sin duda.

user pedro | Hace más de 9 años

La izquierda ahora más casta que nunca con gente del obispo. Són los últimos estragos de una izquierda-PC que muere.

user clara | Hace más de 9 años

I on són les primàries per elegir els candidats? A IU també s'elegeixen a dit? Això és la vella esquerra de sempre.