user Alex | Hace más de 9 años

Per, una teoria. Se teva teoria no es cap disbarat, els primers de la lista ( 5 o 6) son tots del PSM. Sa qui tenia que ser la cap de llista per Esquerra-Unida va la nombre 14. Per Carlota, pensar que el votants de esquerra som idiotes no ens fa idiotes. ¡¡Os votará la vostra veina ¡¡

user una teoria | Hace más de 9 años

Una teoria. Un partit (x) a les eleccions del 2011 no va obtenir representació per manco de 50 vots... Se fica dins una plataforma com aquesta. A hora de fer sa llista, demana avtots els seus per que hi participin i convida a dir-lis a qui han de votar.... Si son molts els seus simpatitzants, per no dir només afiliats, surt el resultat que ha sortit. Els primers llocs colocats pels del partit (x). I mentre s'omplen sa boca diguent que ha estat un resultat transparent i democràtic. No m'ho crec. Ara ja esta fet. Ara s'hauran de menjar que la gent faci sa lectura que vulgui. I si van votar 300 els queden 200 per poder arribar al mínim. S'arribarà després d'aquests jugada? Només és una teoria.

user 404 not found | Hace más de 9 años

Cal aclarir les coses: Aramaó és una agrupació d'electors -i no un partit- que es podrà presentarà a les eleccions municipals si obté l'aval de 500 persones que estiguin al cens elecoral de Maó, que ha confeccionat la seva llista en base a votacions primàries amb una participació de 330 adherits. Aramaó no té secretari general ni depèn de cap organisme extern de fora del municipi, es decideix tot en assemblea d'adherits, es financia amb el que les persones bonament poden aportar i no pot accedir a avançaments de diners per la campanya com ho fan els partits clàssics.

user 404 not found | Hace más de 9 años

Fa mesos que es diuen coses inexactes sobre Aramaó, dissimulant el fet que sigui una agrupació d'electors, que presentarà l'aval de 500 maonesos, i que ha fet la llista i ha ordenat els candidatsen votació oberta -des del primer fins al darrer- en la que hi van participar més de 300 persones.

user Carlota | Hace más de 9 años

A Ara Maó conflueixen molts independents que no han sigut mai d'un partit, gent de ,iniciativa-verds, equo,Esquerra Unida,Esquerra Republicana i Psm. Hi ha gent com la Eva que insisteix amb el missatge de que Ara Maó es el psm, però dir molts cops una mentida no la fa real.

user la verdad | Hace más de 9 años

Espero que no os voten.Sobre todo a la primera de la lista.La lista que siempre ha viivido del cuento falso.

user Eva | Hace más de 9 años

Aunque el PSM se vista de seda PSM se queda.

user ai indignada | Hace más de 9 años

Ai, Indignada!! No siguis il.lusa. No treballaràs mai a l'ajuntament de Maó, sense padrins. Què et penses? Hi ha un contuberni entre recursos humans i polítics que no té remei. A més, si ho volen vestir bé, donaran punts per antiguitat als que han entrat a dit, i et passaran davant, el dia que ho vulguin oficialitzar tot. O sigui, res a fer. A no ser que vengui la fiscalia anticorrupció, i comenci a demanar papers. Però açò no passarà.

user carmelo | Hace más de 9 años

creo que el Diario Menorca debería abrir una sección: el lector pregunta al candidato / a la candidata. Y que se puedan ver las respuestas en prensa Tal vez INDIGNADA tendría sus dudas resueltas. Aunque dudo que ninguno de los candidatos se atreva a meterse en ese jardín.

user sargantana | Hace más de 9 años

Pilar Pons no es la Consellera del P.P:?