user joaquim de badalona | Hace más de 9 años

no en teniem prou amb pp i psoe que ara ens venen els de podemos y ciutadans. mala peça al teler.

user maria | Hace más de 9 años

Gracies Javier i a tots per sa vostre implicacio i esforc per que es molt necesari un canvi real. Teniu el meu vot sense dubte. Ah afagir que som natural i veina de Ciutadella. No hu trobava revelant pero ..Despres de llegir segons quins comentaris...!! Conciencia Gent CONCIENCIA

user binissafúller | Hace más de 9 años

Ja sap rallar en català/menorquí? Presenta Podemos un candidat que sap menus de sa nostra llengu q en Tadeo o en Gomila de Maó? Què pensa Podem Menorca des atacs a sa llengua? Ben arreglats estam!!!

user cromapons | Hace más de 9 años

Observador es ud un observador muy especial no? que los maximos insultos vengan de los independentistas? Y Venezuela que? avam si tenim un poc més de seny, que no fa mal.

user I ara? | Hace más de 9 años

PPSOE-PSM cromapons i ara que toca seguir el model de Cuba o de Venezuela?

user observador | Hace más de 9 años

Señor cromapons: En Menorca hemos sido gobernados casi siempre por el tandem PSOE- PSM, por lo tanto no mienta ni manipule. Hasta ahora los insultos mas graves y xenófobos hacia Podemos vienen desde el nacionalismo independentista, con la última incorporación al ataque de Artúr Más que les recrimina que, al hablar de izquierda - derecha, o de los problemas de las personas, les quita protagonismo en sus intenciones secesionistas.

user Podemos | Hace más de 9 años

Enhorabona a tothom, primàries amb llistes obertes ... voldria veure quants dirigents d'altres partits s'atrevirien

user cromapons | Hace más de 9 años

A Menorca ha governat casi sempre el tandem PPSOE, resultat? solament hi queda el turisme, tenir un treball mal pagat, casi 1.000€ al mes durant 3 o 4 mesos a l'any es tot el que han aconseguit aquests dos partits i açó es solament per els afortunats, cents de joves tenen que marxar enfora per trovar una vida digna que aqui no els hi podem donar, gràcies PPSOE, i ara aqui hi surten els defensors de la mafia que insulten a aquest home que encara té que estrenarse en política. Mal anem si continuem axís, pitjor no és pot estar o sigui que el millor serà el canvi a no ser que dintre de 4 anys ni el turisme tinguem.

user Estic afrontada | Hace más de 9 años

Quan llegesc aquests tipus de comentaris independentment de quines idees polítiques tengui cadascú, pas vergonya. Vergonya si pertenesc a una societat que quedi retratada amb aquestes actituds tan irrespetuoses i vergonya del que pugui pensar sa gent que mos llegeix des de fora de Menorca. Vergonya perquè m'estim s'illa i li fan mal no només amb ciment sino a un nivell més enllà.

user alucino | Hace más de 9 años

Vamos a ver. De setecientos inscritos solo participan unos 150? Y estos son los que nos quieren representar? No han mobilizado ni la mirar de sus simpatizantes. Espero q no salga ni con un conseller. Mas nos vale q asi sea. La segunda un su lista otra mas q se apunta al carro. Es madre coraje de sa graduada. Eso lo digo todo.