user Amics | Hace más de 9 años

Can Saura cultural per a quí o per a què ? Pels quatre replegats que van de culturetes, pintors de Ciutadella i els seus amics? No de cap manera que obrin una part de ses seves cases si volen.

user Humilitat | Hace más de 9 años

Quants "progres" o intel·lectuals " baratos" hi ha per Ciutadella, molta espardenya i sommia truites, però la vertadera cultura es promociona d'una altre manera, però està clar que vosaltres sou uns cinics, voleu xalets, palaus, patis interiors i exteriors per vosaltres i als demés que els bombin.

user Un poc més de seny | Hace más de 9 años

Però com vols que compri pa demà, si avui no puc menjar . Uf, uf, uf

user volem can saura cultural | Hace más de 9 años

Volem can saura cultural i volem que sempre sigui un 8 de març de 2014.

user PGOU? Se l'han llegit? | Hace más de 9 años

Manca de planificació total de l'equip de govern de l'ajuntament, una prova és que en el pla general d'ordenació urbanística que s'ha elaborat no té en compte el jutjat al palau saura. Se'ls hi ha comunicat a aquesta empresa la cessió a uns jutjats? Sembla que no casa gens aquest pla amb uns jutjats al casc antic.

user poc seny | Hace más de 9 años

Per "seny" la biblioteca ens prepara per tenir pa per demà. El pa només és per avui. Els governs moderns inverteixen en educació i per potenciar una societat creativa i imaginativa, però l'actual equip de govern de Ciutadella es pensen que som tontus i que venem els nostres somnis per doblers, dient que necessitam menjar pa..... Ufff

user no volem policia al centre | Hace más de 9 años

I que pagava el ministeri per dalt correus? Em sent estafada per l'ajuntament i per Madrid,... I mentrestant tenim una estació marítima tancada amb unes instal.lacions més preparades, amb zona d'aparcar i fora del casc antic.

user vol un palau cultural | Hace más de 9 años

L'ajuntament s'hauria de mirar bé la licencia d'obres d'un edifici protegit i no tot val! El contracte que van firmar a Madrid, sense estar present ningú de l'Ajuntament de Ciutadella, hauria de ser públic. I si no es compleix es pot denunciar. En principi en 4 anys i fora.

user Seny | Hace más de 9 años

Hi ha molta gent que li agrada tirar els doblers per la finestra i sobre tot quan aquests són de tots. L'Ajuntament és com l'economía d'una família si no n'hi ha pel pa com podem comprar una biblioteca?.

user pepe | Hace más de 9 años

En democracia el gobierno elegido por mayoría está legitimado para tomar las decisiones que considere más convenientes; pero no lo está para tomar el pelo, y lo de Can Saura es un engaño mayúsculo del PP . La hemeroteca está repleta de promesas de un Can Saura cultural por parte de PP, y sino repasar un especial de EL IRIS donde el concejal de cultura y urbanismo prometía un museo, o el día de puertas abiertas... Esto es un auténtico despropósito, y me gustaría saber la opinión al respecto de la número dos de la nueva lista.