user Really | Hace más de 9 años

¿Ramon Sintes?

user Jorge Luis | Hace más de 9 años

Enhorabuena al PP por las listas que presenta. Vistos los comentarios de la izquierda, queda claro que las listas son acertadas. Felicidades a Coia, Toni Camps, Alejandre, Dito Villalonga, Tadeo, etc. Gente honrada y trabajadora.

user Joan | Hace más de 9 años

Suerte que hay gente con sentido común que no se dedican a escribir chorradas, y a la hora de votar lo hacen por los que nos están sacando de la crisis, en lugar de los que sólo saben criticar y repartir miseria.

user Es Moix Negre | Hace más de 9 años

Respecte i ordre, me remetesc a lo que he dit abans, vota al PP i que t'aprofiti, amb una tila que te veig molt nerviòs( o resentit).

user pedro | Hace más de 9 años

Me gustaría saber a qué empresa han comprado el gasoleo cualquiera de las instalaciones municipales que hay en Mahón durante los últimos cuatro años. ¿habría sorpresas? ¿Y esas pequeñas obras dónde no se convoca subasta? Mahoneses/as: Al final pagáis el pato… Creo que hay que publicarlo todo, todo y todo… Por la transparencia, digo. ja, je, ji, jo, ju

user respecte i ordre | Hace más de 9 años

Jo l'únic que vui dir amb es meu missatge és què es votants de dretes o centro ens hem de fer valer es vot ja que s'esquerra quant té es poder va a tope!!!tots es amiguets enxufats i tothom callat!!!també es ve que en saben de posar ciment i molt però aquí tothom calla!!! En vau tirar d'euros quant tenieu es puder d'es Consell!! Que no torni a governar s'esquerra!!

user Es Moix Negre | Hace más de 9 años

Respecta i ordre, vaja un mitin, pero ho tens que dir tot, la promesa del vols, el desastre del senyor Alejandre amb la carretera, la ineptitut de la senyora Cabrera envers el tema turisme i tant i tant i tant...........la veritat es que no vull fer-me llarg com vostè. Voti el PP i que aprofiti, molts no ho farem i si som majoría millor.

user tobalito | Hace más de 9 años

I na Coia cobrant 4 anys més de política ja en durà 28 de no fer res de res més que defensar els seus interessos privats. No és raro que la majoria de gent estigui farta de polítics d'aquesta casta, que a Alaior els hi deim la jetset.

user respecta i ordre | Hace más de 9 años

Sabeu lo que es poder polític?? Poder polític és fer s'únic camp de golf que hi ha Menorca i tothom va callar,fer un túnel amb un impacte gros tothom callat,guvernar 20 anys s'esquerra i posar ciment i construir fins llevar ses maravelloses vistes de sa muntanya mes alta de Menorca i tothom callat!!!construir edificis publics i enxufar a amiguets per un tubu i tothom callat!!!hem d'apendre tots hanar a votar però mus hem de fer valer es vot i sebre fer política d'haver i no de broma com feim!!!no val esquerra a no mes ciment!!!esquerra si mes ciment!!!aço ha de canviar per es be de Menorca!!PP hanam per feina!!!

user Marc | Hace más de 9 años

El futuro partido político de referencia en este país es Ciutadans! En Menorca hay la opción de votar a Ciudadanos de Menorca que acabará integrandose al Ciutadans a finales de año. Esta es la alternativa que puede conseguir cosas para Menorca cuando los de Albert Rivera estén en el congreso de los diputados. Los del PP ya hemos visto que aun gobernando en todas partes no ha conseguido NADA PARA ESTA ISLA