user verd | Hace más de 9 años

Us compadesc pel viatge que heu emprès, preparau bastants "Biodraminas" perquè falta us faran. Ha de ser que es dos batles que us acompanyaran vos ho posin fàcil perquè lo que és es poble ... ja us coneix bé i espera poc de voltros.

user Fuuu | Hace más de 9 años

Tres cosas hay seguras en esa vida: la muerte, los impuestos y que cuando estos gobiernan las cosas van peor aun si cabe.

user No entenc | Hace más de 9 años

Perque criticau d l anonimat? Tot qui fa una passa per servir al poble mereix respecte. Fornalle. MercDalenc o español! Agradaran mes o manco igual q pp o psoe o podemos pero deixar d embrutar a sa gent

user de mercadal | Hace más de 9 años

mas o menos todas las personas de la lista las veo bien para este grupo de tantos partidos pero el numero dos no pega ni con cola, yo no entiendo de tacticas politicas pero una persona que ya fue en su dia candidato a alcalde y obtuvo fatales resultados, que votos puede arrastrar?podria ser un grave error.

user PP | Hace más de 9 años

Dues coses són segures en aquesta vida: una és que tots mus morirem, i s'altre és que el pp no guanyarà unes eleccions a mercadal fins que es peixos volin

user NUMEROS SEÑORES | Hace más de 9 años

LO mas seguro es que dos de los 3 MEJORES alcaldes del municipio van a votar a la ENTESA(Y el otro es xisco).Tan malo no sera DAMIA,no? Ademas, pese a estar en la oposicion ha sido el partido que mas propuestas ha presentado(esto se puede consultar el las actas de los plenos).Los de esta lista van a trabajar igual si estan en el gobierno como en la oposicion.Ojalá todos hagan lo mismo.

user PSOE ENTESA | Hace más de 9 años

Que voleu que us digui, no me sembla tant estrany passar del PSOE a l'Entesa a Mercadal. Aquets dos partits s'han presentat junts molts d'anys i molt bé que li va anar a nes poble. Si colcu era del psoe perque era d'esquerres, amb ses endemeses que ha fet aquest partit a nivell estatal, es normal passar-se a un altre partit que realment sigui d'esquerres.Trobau que vol sa cadira i res mes? No conec sa seva situacio economica pero dubt que un empresari que ha tingut exit durant mols d'anys, i jubilat o apunt de jubilar-se necessiti un puesto a s'ajuntament. No crec que puguin dir lo mateix altres candidats. Quin ofici o benefici te s'altre nombre dos? o es batle mateix, renuncia a nes sou de batle a canvi de cobrar 1500 euros de compensasio i 1500 mes de militar que no podria cobrar si tingues un sou de batlet. Diria que ni un des candidats de s'entesa es presenta per doblers,cosa que no poden dir lu mateix ets altresmes curios es que gent de dretes es presenti a ses llistes del pseodema riurem amb sa llista del PEPE, amb mes candidats mes alla que aqui

user ADSL | Hace más de 9 años

avui matí he anat a fornells, i només he vist cuatre moixos i no és un dir. totom devia estar escriviguent comentaris an es diari. sort que ses elecions son es maig,sino no arribarien a nes 100 vots fornellers......viu mes gent a son parc

user la que se avecina | Hace más de 9 años

Pues si ni esta lista ni la del psoe gusta, agarraros que vienen curvas con la del PP, he escuchado ahora mismo que parece el circo del sol, un poco de allí un poco de allaaa, creo que hay tres o cuatro de UME, lo peor de cada casa! tiempo al tiempo...os lo ponen facil a los dos de izquierda carajo..

user Marta Marquès Pons | Hace más de 9 años

Bon dia a totes i tots, estic il•lusionada amb aquesta llista per Es Mercadal i Fornells, hi veig gent valenta, molt vàlida, formada, decidida, amb criteri, jove, ecologista, que s'estima Menorca, que creu amb el cooperativisme la participació activa i real de la gent del poble. Gràcies per la feinada que feis i per la que fareu!!